Győzött a józan ész! Véglegesen elhasalt az Elvira-majorba tervezett ipari park, döntött a kormány
2017. szeptember 13. írta: Cseri Pál

Győzött a józan ész! Véglegesen elhasalt az Elvira-majorba tervezett ipari park, döntött a kormány

 

elvira1.jpg

Megjelent a hétfői magyar közlönyben az érdi Elvira-majorba erőltetett ipari parkkal kapcsolatos legújabb kormányhatározat.

Természetesen nem nevezték nevén a "gyereket", valószínűleg nem akarták T. Mészáros Andrásékat kellemetlen helyzetbe hozni, hogy lefújták, diplomatikusan ennyit írtak:

“A Kormány 1638/2017. (IX. 11.) Korm. határozata az Érd megyei jogú város gazdaságfejlesztési céljainak támogatása keretében tervezett ipari parki fejlesztés egyes kérdéseiről A Kormány a  Modern Városok Program keretében az  Érd Megyei Jogú Város Önkormányzatával kötött együttműködési megállapodásban foglaltak eredményes kormányzati végrehajtása érdekében felhívja a  nemzeti fejlesztési minisztert, hogy a  magyar gyümölcságazat szakmai érdekei és fejlesztési lehetőségei figyelembevételével vizsgálja meg az Érd megyei jogú város területén meglévő egyéb ipari park céljára kijelölhető ingatlanokat, és tegyen javaslatot a fejlesztés ezek valamelyikén történő megvalósítására.”

Amennyiben az eredeti szándékot valósítanák meg, nyilvánvalóan nem vizsgálnának más lehetőséget illetve a polgármester állítását amely szerint, nincs máshol egy ilyen beruházásra alkalmas egybefüggő terület.

Hátha ezek után gondolkodnak egy kicsit az érdi városházán, és kihasználják a pénzügyi keretet, hogy a város más üres területein fogjanak fejlesztésbe.

Hajrá!

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2012826458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása