Tüntetés a hangos autópálya ellen Törökbálinton, fel is ébredt Aradszki képviselő, de nem ígért semmit!
2017. szeptember 23. írta: BoldogÉ

Tüntetés a hangos autópálya ellen Törökbálinton, fel is ébredt Aradszki képviselő, de nem ígért semmit!

tuntetes-apellen-torokbalint-hirado-hu.jpg

Nagyon hangos az autópálya, erre panaszkodnak a Törökbálinton élők. Az ott élők ezért demonstrációt tartottak pénteken délután, hogy felhívják a figyelmet a település zajterhelésére. Azt szeretnék, hogyha az M7-es autópálya törökbálinti szakaszán 130 helyett csak 100 kilométer per órával haladhatnának az autósok - hangzott el az M1 Híradójában.

Elek Sándor, Törökbálint polgármestere úgy nyilatkozott, hogy szerinte a sebességcsökkentés, mely szerint a 130 kilométer/óra helyett, csak 100 kilométer/órával közlekedhetnének az autósok az M7-es autópálya törökbálinti szakaszán nem túl nagy kérés, és nagy segítség lenne a lakóövezetben élők számára.

Aradszki András, helyi országgyűlési képviselő fel is ébredt, mondván igazuk van a helyieknek, igen erős a forgalom, a javaslat pedig egy olcsó beruházás lenne. Idézőjelesen költséget nem jelentő beruházással lehetne az itt élő emberek zajterhelésén enyhíteni.

Már csupán azt az egyszerűnek látszó kérdést tesszük fel, hogy azért nem intézi el, mert nem érint pénzt vagy nem képes egy ilyen volumenű cselekménnyel megbirkózni?

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4912888244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása