T.Mészáros polgármester "igazi" évértékelője a 2017-es érdi helyzetről, ez lehetne!
2017. december 26. írta: BoldogÉ

T.Mészáros polgármester "igazi" évértékelője a 2017-es érdi helyzetről, ez lehetne!

tmeszaros-index-hu.jpg

Elképzeltük, milyen lenne, ha városunk polgármestere kapna egy igazságszérumot, és úgy tartaná meg évértékelőjét. A valósággal való bármilyen hasonlóság, kizárólag a véletlen műve.

Ebben az évben is rengeteg fejlesztést sikerült elkezdenünk, ráadásul ezt mind uniós pénzből, ami azért is jó, mert legalább van miért utálnunk őket, hogy van miből adniuk.

Ráadásul vannak olyanok, amelyekhez nincs is sok közünk, pl. a bírósághoz, rendőrséghez és ilyesmihez, ez úgyis a kormány reszortja. De jól hangzik!

Egyik legnagyobb sikernek könyvelem el, hogy tovább tudtunk bűvészkedni a csatornapénzekkel. Lassan ugyan már mi sem tudjuk, tulajdonképpen hol a lóvé, de legalább nem kellett visszaadni senkinek.

Van jónéhány akadékoskodó, akinek én tutira nem adnék egy fillért sem, ráadásul van 1-2 skót is, akiktől alig bírtuk bekasszírozni a hozzájárulást, most adjuk vissza nekik? Ezt senki nem gondolhatja komolyan.

Azon azért én is meglepődtem, hogy milyen sok költséget lehet lehúzni az érdiekről, és igazából nem is reklamálnak. Ezek nem is akarják vissza a pénzüket, csak hőbörögnek.

Szerintem rendezünk valami csatornazáró bulit nekik, ha szépen megkérnek a többiek, még én is fogok énekelni. Habár vagy 30 éve ugyan nem csináltam ilyet, de ha rendes fellépti díjat kapok, akkor még gyakorlok is rá.

Erről jut eszembe, én annyira jól éreztem magam a kolbászfesztiválon, volt ott torta kolbásszal, díjat is kaptunk a kolbászunkért, arra gondoltam akar a franc hazajönni. Nem is értem miért sürgetnek a csatornaelszámolással, amikor éppen a borsot adagolom lelki szemeim előtt, a kolbászba.

Igazán eszembe juthatott volna egyébként, hogy kolbászban adjuk ki nekik vissza a maradék pénzt. Én szállítanám az alapanyagokat, tuti biznisz lenne.

Egyre több vízről bizonyosodik be, hogy lefelé folyik, így az adottságaink miatt minden csepp a záportározóban fog kikötni. Nem is olyan hülyeség az a búvárparadicsom, jó hogy mondtam a Simónak, rodeózza végig a várost vele.

Az nem igaz, hogy nem oldottuk meg a szemétkérdést a városban, bizony bejöttek a számításaink: ezt a tisztaságra nevelő módszert a pesti központ, az oroszoktól vette át, a lényege, hogy addig fogjuk ott hagyni a szemetet az utcán, amíg az embereket annyira nem zavarja, hogy elvigyék ők maguk, vagy pedig betegyék a kukákba. Ez egy hosszú folyamat, de megéri a pedagógia. Utána már könnyebb lesz az elszaporodó patkányok irtása is.

Az egészségügyben beindítottunk egy kuncsorgó-projektet, egyelőre csak a szakrendelőben vezettük be, de ki fogjuk terjeszteni minden érdi intézményre. Örülök, hogy a Romicsban ilyen kreatív az igazgató. Milyen sokáig kellett dumálnom neki, hogy végre kezdjen el a betegektől kunyerálni. Sokkal megértőbbek, és többet adakoznak, hogy ők is betegek, ráadásul mondhatjuk nekik, ha megakarnak gyógyulni, akkor fizessenek, el is hiszik, hogy rájuk fordítjuk, amit adnak.

A parkolásról mit mondjak?

Azért mindenképpen dicséret illeti a Misit, látszik hogy ő is Mészáros, milyen frankón szedi a parkolósi díjat az autók után. Nincs is szabályozva, látszik, hogy semmi szükség itt a papírozásra. Régóta működik, már mindenki megszokta. Most tényleg azt a 300Ft-ot sajnálja valaki? Az a gond, hogy nem a piacos területen szedik? Hagyjanak már! Kell az a kis mellékes a fiúknak.

Nem tudom mit verik magukat egyesek az Elvira major kapcsán, előbb-utóbb úgyis megszüntetjük. Most időlegesen visszavonulót fújtunk, még alá is írtunk valami papírdarabot azoknak az idiótáknak.

Mit gondolnak a pógárok, ócsóé meggy? Majd én megmondom, mit kaptok ti szinte ingyen!!

Különben is milyen jó lenne az a lóvé a kasszába, tudjátok, hogy értetek érdiekért dolgozom az utolsó veríték cseppjeimmel is.

A Bács Pista jól megmondta nekik, hogy 200 milliárdtól estünk el, én még azt a két névjegyet sem mutattam volna. A híveim úgyis elhiszik, a többiek meg úgysem érdekelnek.

Egyébként szerencse, hogy nem nyertünk a buszos pályázaton, kinek hiányzott volna ezzel bajlódni. Jók azok a buszok, én meg úgysem járok busszal.

Majd ha jól lerohadnak, akkor  lehet nagy lóvét leakasztani, akkor jobban megéri.

Évvégére még egy újabb sikerről számolhatok be: régóta terveztük már, hogy Érden tudjunk a leglassabban utat építeni, ez most sikerült is. A lassú építés azért is fontos, mert így csökkentjük a felesleges munkavállalói stresszt. Az önkornányzat ebben az évben így támogatta a munkavállalókat. Ezt jövőre ki fogjuk terjeszteni minden beruházásra, abban biztosak lehetnek az érdiek, hogy a választásig már egy beruházás sem fog elkészülni, és semmi új nem fog beindulni. Ez biztos.

Aminek különösen örülök, hogy egyre drágábban tudjuk indítani a projekteket. De miért is csodálkozunk ezen, amikor tavaly még a tyúkok is sokkal olcsóbb tojást tojtak, miért ne kerülnének többe a projektek is.

Annak azért örülök, hogy végre elkezdték egymást is gyalázni a érdi tagtársaim, már kezdtem aggódni, hogy valami készül ellenem. Így legalább egy gonddal kevesebb, amíg azzal vannak elfoglalva, hogy ki-kinek a seggébe eresztette a nyelvét, az tök jó. Tutira nem puccsolnak meg. Ráadásul ezt a búvár Karcsit meg az óvoda-építő Pistát is sikerült idén féken tartani. Azért remélem, a Harkai Zolit nem veszik elő, nem lenne jó, ha megsértődne.

Idén egy dolgot nem sikerült elintézni, de jövőre nem kegyelmezünk! Be fogunk tiltani minden olyan oldalt, aki nem dicsér bennünket. Viktor úgyis megmondta, ahonnan egy rossz szó is jön, nem kap lóvét, egy grammot sem. Különben is nekem sem hiányzik így vén fejjel, hogy rosszakat mondjanak rólam. Nem is értem azokat a rosszindulatú embereket, akik olyanokat feltételeznek másokról, hogy pénzt mosnak, vagy más törvénytelen dolgokat csinálnak, az ingatlan adás-vételek kapcsán.

Nem hogy örülnének, vannak Érden tehetséges emberek, akik a szarból is képesek várat építeni. Sok ilyen ember kellene inkább a parlamentbe, a városi közgyűlésekbe, felügyelőbizottságokba. Aki képes a semmiből is a legtöbbet kihozni, az elhanyagolt földekből a sok milliót meglátja és érvényesíti.

Az Arató Zsolti sajtófőnököm mellé kellene valaki, szegénynek egyedül kell írni azt a sok marhaságot, azért remélem bírni fogja. Olyan szépen dolgozik, mint egy kiskutyi.

Újév, új élet! Úgy döntöttem kedves érdiek, hogy itt az ideje nevet változtatnom, Természetesen Mészáros helyett  Természetesen Münchausen leszek ezek után.

Teszek azért egy újévi fogadalmat is!

Amit azonban a legjobban szeretnék kedves polgártársak, ha végre jövőre elnyernénk a legboldogabb város megtisztelő címet mi is.

címlap: index+csukalib (Érdmost kedvéért)

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5313525005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása