ITT OLVASHATJA A FEBRUÁR 26-TÓL ÉRVÉNYES ÚJ MENETRENDET! Egyelőre június 15-ig közölték, az 1 évig tartó teljes vágányzár, Érdet is érintő menetrendjét!
2018. február 10. írta: BoldogÉ

ITT OLVASHATJA A FEBRUÁR 26-TÓL ÉRVÉNYES ÚJ MENETRENDET! Egyelőre június 15-ig közölték, az 1 évig tartó teljes vágányzár, Érdet is érintő menetrendjét!

vonat-veke-hu.jpg

Legutóbb tegnap írtunk róla, hogy 2018. február 26-tól a Nemzeti Infrastruktúra Zrt. előzetes tájékoztatása alapján az átépítés technológiája miatt, jövő év március 31-ig, azaz több, mint 1 évig, a Kelenföld - Érd felső vonalszakaszon a vasúti közlekedés szünetelni fog.

Az érintett vonalon a Kelenföld - Érd vonalszakasz 2018. február 26-tól 2019. március 31-ig tartó időszakban átépítésre kerül, ami egyidejűleg érinti Kelenföld - Háros, Háros - Nagytétény-Diósd állomások között, valamint  Nagytétény-Diósd  állomás és Érd-elágazás között a jobb és bal vágányt.

A nyíltvonali vágányok átépítésével egyidejűleg az érintett vonalszakasz közbenső állomásainak a vágányai is átépítésre kerülnek, ezért kerül sor a jelzett időszakban teljes vágányzár lép életbe. A vágányzár miatt a Kelenföld - Érd vonalszakaszon közlekedő személyszállító vonatok pótlása autóbusszal fog történni, a tehervonatok pedig kerülő úton közlekednek.

Az utasoknak, hogy nem kell átszállniuk, viszont 15 perccel korábban indulnak és érkeznek a vonatok a Kelenföldi állomásra és a Déli-pályaudvarra , így ha utazni kívánunk, ezzel feltétlenül számolnunk kell, az alábiak szerint:

Ami fontos még, hogy a  Budafok és Érd felső vasúti megállók között kimaradt szakaszon a Volánbusz Zrt. által üzemeltetett 700-as busszal utazhatnak az érintettek, de ez menetidő növekedéssel jár, ami 15-20 perc körüli plusz utazást jelent, de a tervezett indulási időpontok némileg még változhatnak.

Az egész területet érinti vasúti menetrendet, amely június 15-ig szól, innen letöltheti!

 

 

  (a tervezet, az Érd és Térsége Facebook csoportból)

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3413651506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása