Életveszélyes a Fürdő utca-Tárnoki utca kereszteződés!
2018. február 22. írta: Cseri Pali

Életveszélyes a Fürdő utca-Tárnoki utca kereszteződés!

frdo_ucca_4.JPG

Városnéző autózásunk alkalmával arra a megállapításra juthatunk, hogy nem kell ide strand, vagy gyógyfürdő, hisz a Fürdő utca kereszteződésénél egy mini Balatonba hajtunk, ha nem vagyunk elég körültekintőek.

De most kapok a fejemhez! Biztos ezért kapta a Fürdő utca nevet! Otthon vagy a szabadban “élvezzük” a vizek áldásos hatását, egyre megy!

frdo_ucca1.JPG

Kedves Polgártársam, arra bíztatlak, hogy “Drágán add az életed”, mert biza’ igen életveszélyes területre tévedtél, ami nemcsak a kardántengelyed törését, hanem egyéb testi alkatrészeidét is jelentheti, ha meghaladod a világrekord 5 km/h sebességet!

fudo_ucca3.JPG

Ezúton üzenjük az illetékeseknek, hogy “kismájas”, amivel -némi angoltudással (Kiss my ass!) és fantáziával rendelkező- polgártársaink heves egyetértésben bólogatnak.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2213689154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása