KÉSZ, VÉGE! T.Mészáros András meghasonlott és szétesett. Ma sajátkezűleg ragasztott SIMICSKA-matricákat a Csőzik plakátokra.
2018. április 07. írta: BoldogÉ

KÉSZ, VÉGE! T.Mészáros András meghasonlott és szétesett. Ma sajátkezűleg ragasztott SIMICSKA-matricákat a Csőzik plakátokra.

tma-simicska-ragasztas-csoziklacicimlap.jpg

A választás egyik “fénypontja” lehetett, hogy SIMICSKA matricát ragasztott Csőzik képviselőjelölt palakátjára TMA.

Értik?

Azt a Simicskát tagadja meg, aki nemrég az ő aszisztálásukkal, vígan zsebre tette az érdi csatornapénzt.

Lehet, hogy a társulás elnökeként bevillant neki, hogy meddig tűrik még az érdiek, hogy hülyének nézik őket a csatornapénzek vissza nem fizetése miatt?

T.Mészáros András, aki ugye Aradszki András kampányfőnökeként, a piacon “nézett” farkasszemet a konkurens csapattal. A szemtanúk elmondása szerint szörnyen idegesnek tűnt, majd amikor a mai napon az Érden járó Karácsony Gergő távozott, utána kb. 20 perccel beindult.

tma-simicska-ragasztas-csoziklaci.jpg

Egyik cigit, a másik után szívva, na, jó ebben semmi meglepő nincs, majd elindult idegesen a plakát felé, és elővette a zsebében lévő Simicska feliratot és ráragasztotta 2-3 Csőzik plakátra.

Az Mszp helyi vezetője, amikor meglátta, levette a matricákat és a Fideszes pult tetejére ragasztotta cserébe, mégiscsak az ő fiuk.

Ezután T. Mészáros levette (nem értem, miért szégyenli) és újra visszaragasztotta a  Csőzik plakátra, amit az Mszp-s ismételten levett és a pultjukra ragasztott.

Lehet, hogy megirigyelte a tegnap levideózott nyugdíjaskommandót?

Nem mondta neki senki, hogy a Jobbikosra szokták ragasztani? Vagy nem akart ilyen messzire menni?

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4013816500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása