Tekauer, Tekauer, neked annyi! Ilyen gyalázatos teljesítmény után még válaszolni sem vagy hajlandó T.Mészáros kézilabda gurunak?
2018. április 25. írta: BoldogÉ

Tekauer, Tekauer, neked annyi! Ilyen gyalázatos teljesítmény után még válaszolni sem vagy hajlandó T.Mészáros kézilabda gurunak?

tma-tekauer-handballerd-hu.jpg

Csúcsformára hajaz a Polgi, pedig veszíteni is tudni kell! Alanyi-jogi, jogi-jogi, Csjt., Btk., és egyéb mindenhatóság birtokában gyalázatos, ha a Fradi merészelte megveri az Érdi kéziseket- így a “mindenható”!

Ezt a szerinte gyalázatos vereséget még az sem kompenzálja - hisz természetes, hogy az ÉRD pedig ötödik éve zsinórban bronzérmes csapat , hogy igen szoros kupadöntőt játszott két hete, a világ egyik legjobb csapatával, a Győrrel.

Szerintünk, nem az antikvitás korában élünk, ahol is rabszolgatartó társadalom volt, miszerint az ember (is) tulajdont képezhet. Ez a vélemény az alábbi idézetből rajzolódik ki számunkra:
És a körülmények megítélésén az sem javít, hogy a meccs után a csapat vezetőinek küldött, magyarázatot váró megkeresésemre sem a klub elnöke, sem az ügyvezető igazgató nem válaszolt. Ez azt jelzi, mintha ezek az emberek személyes tulajdonukként kezelnék a város tulajdonát.” - mondta volt a polgi a 150 miilióval megtámogatott saját bejáratú szócsövüknek.

Tehát a kézisek mit gondolnak, hogy csakúgy nem válaszolnak kenyéradó gazdájuk képviselőjének, mégiscsak több százmillióval eltartja a csapatot Érd MJV, és hát személyesen T. Mészáros annak vezetője.

Valamint micsoda dolog az, hogy évről-évre jottányit sem haladt előre a csapat, na ja, csak tartotta a dobogós helyet.

Tán inkább előre legyártatott robotokra kellene lecserélni a kéziseket, mert van valaki, aki nincs tisztában azzal, hogy ha emberből vagyunk, akkor ott több tényezős a teljesítmény.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4913869800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása