Ebbe belefutott T.Mészáros polgármester: a tavaly Érd díszpolgárává választott Szabó Edina osztotta ki.
2018. április 26. írta: BoldogÉ

Ebbe belefutott T.Mészáros polgármester: a tavaly Érd díszpolgárává választott Szabó Edina osztotta ki.

tmeszaros-szaboedina.jpg

Váratlanul kemény választ kapott az érdi polgármester, ráadásul onnan talán nem is számított rá.

Ugyan az érdi kézilabdaklub eddig nem, de Szabó Edina vezetőedző reagált a város polgármesterének kritikáira.

“Új fejezet kezdődik az érdi női kézilabdaklub életében” - találta volt mondani a kézilabdához is magasfokon értő TMA, a Fraditó elszenvedett zakó után: szerinte tarthatatlan állapotok vannak a csapatnál. Ráadásul, tette szóvá, kijelentéseire az egyesület vezetői nem is reagáltak.

Végülis Szabó Edinától jött a válasz, aki a Kisvárda elleni 31-25 után hosszasan beszélt az FTC elleni meccsről és a támadásokról - számolt be az Infostart.

A vezetőedző visszautasította azt a vádat, hogy nem küzdöttek a Fradi ellen, ezért is gratulált a játékosainak a mérkőzés után. A rengeteg sérült miatt fiatalokat is pályára kellett küldenie, és az ő erejükből most ennyire futotta.

"A fiatalok lehetőséget kaptak, és küzdöttek. Hol az a baj, hogy nem játszanak, hol az, hogy játszanak. Nem igaz, hogy feladtuk a mérkőzést, úgy játszottunk, ahogy tudtunk" - mondta a hétvégi kudarcról, majd felolvasott néhány mondatot.

„Az egyik kínai mondás szerint jöhet jó és jöhet rossz, ha egy szívvel, egy hajóban evezünk. Ez nekem fontos, miként csapatunknak is fontos a város és az emberek. Nem gondoljuk, hogy mi vagyunk a legjobbak. Tiszteljük az ellenfeleinket, és mindennap alázattal, keményen dolgozunk a céljainkért. Új ötleteket keresünk, hogy gazdagítsuk városunk életét, és minden erőnkkel szeretnénk viszonozni a támogatást" - mondta Szabó Edina.

A csapatot szeretik Érden, sőt az országban is, a munkájukat külföldön is elismerik, példaként említette, hogy a nyáron Érdre jön a teljes amerikai válogatott.

"Büszkék vagyunk az eredményeinkre és az emberek szeretetére. Fontos ez az út és a céljaink. Állhatatos ember vagyok, naponta igyekszem megújulni, és ismerem a gyengéimet. A belső erőm, az erőnk és a nyugalmunk a szívünkből jön, és nem az egónkból” - mondta érzelmes beszéde végén a szakvezető, aki nyolc éve irányítja az érdi csapatot, és tavaly éppen a mostani kritikus, T. Mészáros András polgármester adta át neki a város díszpolgára címet.

Lehet, TMA-nak nem kellene mindenbe beleütni az orrát?

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9113872286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

György Dejtári 2018.04.26. 17:07:56

A " Főpolgármesterről " mindenki tudja akit érdekel az érdi közélet ,hogy a legnagyobb polihisztor a városban , így őt ezért a bírálatért nem lehet megkövezni . Ami OKÉ-j asszonyt illeti a lemondást csak kamuból dobta be évek óta semmi előre lépés nincs . A korrekt megoldás a távozás !
süti beállítások módosítása