T. Mészáros szerint “Érd tisztuló város” Ezekre a folyton gyarapodó szeméthalmokra gondolt? GRATULÁLUNK!
2018. április 30. írta: Cseri Pali

T. Mészáros szerint “Érd tisztuló város” Ezekre a folyton gyarapodó szeméthalmokra gondolt? GRATULÁLUNK!

erdhaz2.jpg

A pénteki máglyarakás és Kócsag utcai tűzoltás után megnéztük a vasúti csapadékelvezetés helyére  'befejlesztett' bakterházi lakótelep pazar hulladékudvarát. Miközben a polgármester  és csapata a hagyományos várostakarítási nap keretében a természet lágy ölét tisztogatta, a román tömegszállásbiznisz szétfosztott lakótelepe körül újabb szemétdombokat raktak vasárnapra.

erd_haz.jpg

Az Érdi Arénától kábé másfél km-re van ez a figyelemre méltó kertvárosi lakókörnyék. Akár meg is tekinthetné a polgármester, mennyire találó volt a hétvégi szemétszüretre  tartogatott szlogenje, mármint, hogy "Érd tisztuló város"... Talán a környezetvédelem terén szerzett szaktudása homályosíthatta el az éleslátását, mert mi úgy láttuk, hogy a vasúti sáv pénteki feltüzelésének oltási nyomait már fel is töltötték újabb lomokkal a város eltakarítói. Méghozzá a  töltésoldalba szánt román tömegszálló kialakításának környezettudatosságával, nehogy hulladék nélkül maradjon a beépíthetetlen MÁV szervíztelek önkényes ingatlanpusztítóira bízott vasúti talpárok.

erdhaz3.jpg

Az önkéntesek  a pénteki tűzoltás sittjére éppen újabb lomokat tornyoztak ottjártunkkor.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2513880466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása