Ha Kásler új Emberminiszteren múlik az abortusz, akkor retteghetnek az érdi lányok, asszonyok?
2018. május 01. írta: BoldogÉ

Ha Kásler új Emberminiszteren múlik az abortusz, akkor retteghetnek az érdi lányok, asszonyok?

kaslermiklos_alfahir-hu.jpg

Szép reményű Kásler Miklós új miniszterünk, kifejtette népességszaporodási koncepcióját - kissé sajátos gondolatisággal.

Miszerint másféle abortusz törvény lenne kívánatos Magyarországon, mivel kihalóban a nemzet - mondjuk, ez utóbbi nem igazán vitatható felismerés.

Ámde, amikor a vele készült riportban a promiszkius életmódot folytató tiniket hozza fel példának, finoman szólva is önmagának mond ellent, mivel ha ott, adott esetben fogantatás történik, vajon milyen anya lesz egy tinédzser?, nem sérül e a leendő gyermek szociálisan?, hiszen még az életet adója is gyermek, továbbá apa modell nélkül nő fel és még számtalan sarkalatos pont...

Ha már a nemzetnél tartunk, köztudott, hogy a tinik körében “menő”, hogy nem hazafival létesít kapcsolatot, nos egy ilyen kapcsolatból születő gyermek ab ovo gyökértelen lesz, hiszen magyarnak sem, és xy nemzetinek sem fogja érezni magát, a következő generáció pedig “hontalan”, mert sehová sem kötődik majd. Ezt bizony egy magát nemzetinek valló Kormánynak azért illik szem előtt tartania.    

A vélemény maga nem nevezhető meglepőnek attól az embertől, aki szerint a halálos betegségek 70-80 százaléka a „Tízparancsolat betartásával elkerülhető”, egy részével persze egyetértünk, viszont kisebb számításokat végezve, arra jutottunk, hogy még kevesebben lennénk e világon, és újdonsült miniszterünk sem kolbászolhatna itt, ha a szülei nem paráználkodtak volna, ám kétségtelen, hogy az abortusz megakadályozásának egyik leghatékonyabb módja a Tíz Parancsolat ezen passzusa.

Egyébként pedig minden halálos betegség elsődleges oka a szívmegállás, lett, légyen bármely diagnózis is, úgyhogy a ráta 100% és nem 70-80% !

Ahogyan a házasságok egy része válással, a másik része halállal, de így vagy úgy, véget ér.

Továbbá az abortusz mint olyan, nagyon komolyan mérlegelendő, mivel sok mindent “ránthat” magával egy nem tervezett/kívánt gyermek, ugyanis nem éppen a felelősségteljes gyermekvállalók “pottyantják” sorban a gyermekeket, ami a nem létező szociális háló kötelét tovább feszíti.

Éppen hogy -és most itt az érett, felnőtt nőkről beszélünk- bizonyos nézőpontból igenis egy felelősségteljes gondolkodásról beszélhetünk, ha az abortusz mellett dönt, mert átlátja és tudja, van víziója, hogy adott esetben csonka családban és/vagy nehéz körülmények között nőne fel a gyermeke, akinek szocializációja csorbát szenvedne szemben egy egészséges családmodellel, ebből pedig legtöbbször a személyiségzavarok következhetnek.

(via Mérce)

címlap: alfahir.hu

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4613882504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hederg 2018.05.01. 13:23:53

Röviden! Orbán és bandája menjen el büdösfrancba! barmok! Ennyi!
süti beállítások módosítása