ÚJ NÉPESEDÉSI ALAPVETÉS: Genetikai hulladékok a 40 pluszos, gyermektelen érdi férfiak!
2018. május 11. írta: Cseri Pali

ÚJ NÉPESEDÉSI ALAPVETÉS: Genetikai hulladékok a 40 pluszos, gyermektelen érdi férfiak!

20151104zombi.jpg

Nagy a para a kormányban, de a magyar társadalomban is, benne vagyunk a demográfiai katasztrófa kellős közepében, nem születik annyi gyerek az országban mint kellene. Volt már kormányoldalról olyan kijelentés is, hogy aszondja: “Azé a világ, aki teleszüli”, ugye emlékszünk? Nemrég a miniszterelnök akart szerződést kötni a nőkkel, szóval a migránsok és Soros után végre eszébe jutott, hogy a társadalmi folyamatokkal is foglalkozni kellene. Most nem a kormánytól jött az ige, de igen provokatív gondolatok következnek:

“Gyermeked születése tesz férfivá téged, nélküle egy elkezdett torzó, egy be nem fejezett vázlat vagy! Ezt akarod?”- fakadt ki nemrég Böjte Csaba egy cikk kapcsán, ami arról szól, hogy a 40 év körüli férfiak 70 százaléka gyermektelen.

Ezek igen magvas gondolatok, és értem is, mit szeretne vele kifejezni meg szeretem a provokációt, csak egyrészt elgondolkodtató ritmusban jött, másrészt a az a fránya stílus.

Az igazság az, hogy ez a folyamat már nagyon régen elindult és évtizedekkel ezelőtt el kellett volna kezdeni reagálni rá, csak akkor még nem érdekelte a lőtéri kutyát sem, hogy fogy a magyar. Nem is beszélve a létbizonytalanságról, amitől nem nagyon jön meg a kedve senkinek a családalapításhoz. Olyan ez most, hogy na te hülye magyar, most kezdj neki a gyerekgyártáshoz, mert baj lesz. Már várom, hogy mikor jön az új törvénytervezet, hogy minden férfinak gyereket kell csinálnia, különben több adót fizet majd, utána meg börtön. Olyan börtönök lesznek, ahol gyereket fognak vele csináltatni, ha akarja, ha nem.

Szóval, többgyermekes apukaként, kikérem magamnak ezt a hangot a gyermektelen férfitársaim nevében, még ha jó szándékból is jön. Nehogy lebasszák már azt a férfit, aki még nem jutott el odáig, hogy gyereke legyen, vagy nem is akar, ez mindenkinek a saját döntése. Ha meg baj van, miért nem tetszettek időben foglalkozni vele? És most miért a férfiakkal no meg a nőkkel vitetik el a balhét?

Vagy nemsokára ilyen levelet kapnak majd a tatabányai gyermektelen férfiak?

Te, Önző Torzó!

Hát, milyen ember vagy te?  Férfi vagy te egyáltalán? Mit akarsz az élettől, te vázlat, te épp, hogy csak kontúr-ember! Mit képzelsz magadról? Feladatod van, nem érted? Hív a haza és a kötelesség! És még élvezheted is a dolgot! Gondolj a jövőre, a mostani Kánaán helyett szürke sivatagot akarsz teremteni az országból? Te hazaáruló! Azonnal menj és repülj rá az asszonyra, semmi kifogás, nyafogás! Nekünk most gyerek kell! Szedd össze magad! Rád nézünk egy év múlva, vágod? Addig legyen valami...


A fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr313907550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása