BEKÖSZÖNTŐ
2017. május 18. írta: BoldogÉ

BEKÖSZÖNTŐ

KEZDD EL HELYBEN | Gutai Zsolt a Boldogulj Magyarországon Egyesület elnöke

 

Örömmel üdvözöljük  a Boldogulj Magyarországon Egyesület érdi "helyi" hír és információs oldalán, amelyen megvitatjuk helyi ügyeinket és elősegítjük, hogy valóban közös nevezőre juthassunk.

Célunk közös, városunkban, Magyarországon szeretnénk "boldogulni", ahogy a régiek mondták, nemcsak megélni, hanem előrébb is jutni.

Portálunkon minden olyan témával foglalkozunk, amely fontos a városnak, vagy egy szűkebb lakóközösségnek és mindig a megoldásokat keressük közösen. Új nézőpontokat és a helyben lakók számára fontos, de jelenleg háttérbe szorított témákat is szeretnénk bemutatni, ki-és átbeszélni.

Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintjük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. A beszélgetések során szóba kerülnek a megoldandó feladatok és hiányosságok is, de nem panaszkodással töltjük az időt.

Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni.

Közös dolgaink ilyetén megbeszélése természetesen kizárja, hogy csak a politikát okoljuk megoldatlanul hagyott problémáinkért.

Lehet-e boldogulni Érden illetve Magyarországon?

Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt.

Minden városnak szüksége van közösségre, amelyekben találkozik a szakmai tudás, a tenni akarás és az a vágy hogy itt akarunk otthont teremteni magunknak.

Ahol egymást segítve meg is valósítjuk azokat az ötleteket, amik jobbá és élhetőbbé teszi az utcát, a várost, ahol élünk.

A jó ötleteknek, az előrevivő gondolatoknak mindig van közös eredője! Különbözőségünk mellett elég abban megegyeznünk, hogy mi vagyunk azok, akik itthon akarunk boldogan élni.

A Boldogulj Érden portált azért hoztuk létre, hogy összegyűjtsük az e célok mentén gondolkodni és tenni tudó embereket.

Ha Önnek/Neked konkrét, vagy általános elképzeléseid vannak arról, hogy milyen, reális ötletekkel, programokkal, kész projektekkel lehetne előmozdítani városunk, városrészünk, szűkebben vett környékünk, utcánk életét, akár csak egy kicsit is jobbkedvűbbé tenni egy napunk, írd meg nekünk.

Kezdjük el helyben!

Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7712512839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.