Semmi sem szent, ha szavazatokat remélnek
2017. május 18. írta: BoldogÉ

Semmi sem szent, ha szavazatokat remélnek

fidelitas-erd-tmeszaros.png

 

Az érdi fiatal Fideszesek nem sokat teketóriáznak, meglátták az adatgyűjtés lehetőségét az úgynevezett bringapontokban, és már rá is hajtottak a dologra, hogy stilszerűek legyünk.

A bringapontok lényege, hogy akinek tekerés közben elromlik a kerékpárja, eltolja valamelyik pontig, ahol talál pár szerszámot, hogy gyorsan megjavítsa a kétkerekűjét, mindezt ingyen és bérmentve.

De. Ahhoz hogy ezt a későbbiekben is megtehesse, meg kell adnia a nevét, a telefonszámát és az email elérhetőségét és elküldeni fidelitaserd@gmail.com címre.

Na, ne már gyerekek! És aki nem teszi meg, az nem használhatja a bringapontokat? És egyébként is, egy politikai pártnak küldjünk adatokat, mire fel?

És ha már idáig jutottunk a pofátlanságban, egyáltalán törvényes ez?

Az elején még azt sem értettük, T. Mészáros András miért hangsúlyozza, hogy az ötletgazda a Fidelitas Érdi Csoportjának alelnöke, de most már minden tiszta.

Tudjuk, hogy kampány van meg minden, de azért ami sok az sok. Miért kell még egy ilyen a nagypolitikához képest pici ügyben is a politikai muníciót keresni?

Egyébként az ügy szépen modellezi azt, hogyan száll rá a politika a civilekre, úgy és akkor, ahogy nem is gondolnák.

De van még másik példa is.

Emlékeznek rá kedves érdi polgárok, hogy annak idején pár vállalkozó létrehozott egy Kilométeres Utcabál nevű tömegrendezvényt, ahol ezrek vettek részt a programokon, majd szépen óvatosan rátelepült az önkormányzat, átvette az irányítást, és onnantól mindent a politikusok határoztak meg. Először is egy idő után nem adott rá engedélyt a város, átvitték másik helyszínre az egészet, ezzel elvették a profitot a helyi vállalkozóktól.

Ez vár a hosszú évek óta jól működő civilekre?

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1912515791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása