Vigyázzanak a trükkös csalókkal, akik az ÉTCS nevével élnek vissza!
2017. május 19. írta: BoldogÉ

Vigyázzanak a trükkös csalókkal, akik az ÉTCS nevével élnek vissza!

etcs-scsalok-pixabay-com.jpg

 

Trükkös csalók próbálják megkárosítani az érdi és környékbeli lakosokat:  az ÉTCS-re hivatkozva vegyszeres csatornatisztítási munkák végzését ajánlják fel, 2400-2790 forintos folyóméteráron. A két csaló hétfő óta járja a város utcáit, vállalkozásoknál, orvosi rendelőknél is próbálkoztak.

A két férfi egy régi típusú, bordó Astra gépkocsival (amelynek rendszáma EPP-vel kezdődik) közlekedik, a csalók egyike feltűnően magas termetű. Mint a felkeresett vállalkozók elmondták,  felmutattak ugyan valamilyen (természetesen nem hivatalos) papírt, amire bélyegzőt és aláírást is kértek, igazolni azonban nem akarták magukat, sőt, ezt a kérést meghallva sietve távoztak a helyszínről- írta az erdioldal.hu

A két férfit sem az önkormányzat, sem az ÉTCS nem bízta meg semmilyen csatornatisztítási tevékenységgel, ezért kérik a lakókat, ne fizessenek a trükkös csalóknak, ne írjanak alá semmilyen dokumentumot, hanem hívják azonnal a rendőrséget, vagy a polgárőrséget a 0630/621-2596-os telefonszámon.

Címlapfotó: pixabay.com

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2612525283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása