Minden jó, ha jó a vége
2017. május 29. írta: BoldogÉ

Minden jó, ha jó a vége

alba-erd-handballerd-hu.jpg

NB I-es felnőtt csapatunk a K&H női kézilabda liga utolsó, 26. fordulójában 32:35-ös győzelmet ért el az Alba Fehérvár KC együttese ellen.

A bajnokság utolsó fordulójában a székesfehérvári Köfém Sportcsarnokban lépett pályára bronzérmes csapatunk. A találkozón a hazaiak góljára gyors középkezdés után Andjela Bulatovic válaszolt, majd két fehérvári találat után Fekete Bozsana volt eredményes a szélről (3:2).

A folytatásban felváltva születtek a találatok, Mireya González Álvarez és Klivinyi Kinga  góljaira is volt válasza az Alba Fehérvár KC együttesének (9:10).  

A játékrész hajrájához érkezve a hazaiak egyenlíteni tudtak, majd egy fehérvári hétméteres góllal a szünetre egygólos hátránnyal vonultunk (18:17).

A fordulás után a Kisfaludy Anett által kiharcolt hétméteresből Katarina Krpez Slezak egyenlített, majd egy kivédekezett hazai akció után Mireya González Álvarez juttatta ismételten előnyhöz csapatunkat. Janurik Kinga káprázatos védéseinek is köszönhetően a hazaik a játékrész tizenegyedik percében szerezték második találatukat, míg lányaink tízszer voltak eredményesek, mellyel 19:27-re vezettünk a hazai pálya hangulatát teremtő szurkolótáborunk legnagyobb örömére.

A bajnokság utolsó mérkőzésének hajrájában minden játékosunk szerepet kapott, Janurik Kingát pedig a pályafutását befejező legendánk, Gridnyeva Szvetlana váltotta a kapuban. Együttesünk szezonbeli utolsó találatát Katarina Krpez Slezak szerezte, a végül 32:35-re megnyert mérkőzésen.

címlapfotó: handballerd.hu

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2712547749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása