Érd- vasútállomás munkálatok május végén
2017. május 30. írta: Cseri Pál

Érd- vasútállomás munkálatok május végén

erdallomasmunkalatai-erdenutazol-blog-hu.JPG

Érd elágazás és Százhalombatta között felszedték a régi vágányokat és az alatta lévő ún. alépítményt is folyamatosan szedik fel, ahol még nem végeztek vele. Az állomás épülettől a Fehérvári út fele haladva található volt szolgálati lakást elkezdték elbontani időközben.

Érd állomáson az aluljáróval nagyon  lassan ugyan, de haladnak, miközben a felszedett vágányok helyén elkezdték kialakítani az új vágányok alapját. Fehérvári úton az elbontott vágányok vasúti hídját elvitték felújításra, illetve a látottakból ítélve a tartó pillérek tetején a rögzítési pontokat is felújítják. A munkálatok megkezdésekor már több hetes csúszásban voltak,  és nem úgy tűnik, hogy be fogják hozni- írta az erdenutazol.blog.hu

Érd elágazás és Százhalombatta között a jelenleg felújítás alatt álló vágányt, illetve Érd állomáson az aluljárót és az aluljáró feletti 2-3 vágányt még idén át kell adniuk az utazóközönségnek. A  sínek közül visszanyert zúzott követ apróra "darálták" és újra mosták, majd az állomás felvételi épülete mögött depózták. A felesleges beton aljakat több kupacban gyűjtik, de véleményem szerint sokkal célszerűbb lenne egy helyre rakni őket.

Címlapfotó:erdenutazol.blog.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4912552213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása