A Szarrágó Világbajnokság már zajlik a vizes Vb szervezői körében
2017. július 13. írta: BoldogÉ

A Szarrágó Világbajnokság már zajlik a vizes Vb szervezői körében

viragcsokor-megaport-hu.jpg

Dühöngenek a virágboltosok.

Mindent elmond egy, nemrég az egyik virágos Facebook csoportban közzétett vélemény:

"Most jött az email....

Hamarosan startol a vizes VB, a 17. FINA Világbajnokság. 07. 14-30. között öt helyszínen (Balatonfüred, Batthyány tér/Dunapart, Duna Aréna, Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda, Városligeti-tó) több mint 100 ország részvételével, várhatóan valamennyi média közvetítésével zajlik a világra szóló megmérettetés.

Nem is lehetne ennél pompásabb eseményt találni a VIRÁG NÉPSZERŰSÍTÉSÉRE.

A kampány keretén belül a VVVMSZE-vel közösen többek között 672 csokrot juttatunk ki a helyszínekre, a dobogós sportolók ajándékozására.

Lásd magad előtt! Ott állnak a dobogón, örömittasan, büszkén, várván a győztesnek kijáró himnuszt és mindannyiuk kezében ott a VIRÁGcsokor! Látja a világ, ezt nézi a bajnok honfitársa is aki örömkönnyekkel a szemében éppen tisztelettel állja végig a nemzeti himnuszukat otthon, utcán, kávézóban…kit-kit hol ér utol a dicsőséges pillanat…..és ott a VIRÁG! Az élő közvetítésen kívül az írott sajtó (nyomtatott és elektronikus) percről percre közli a beszámolóit és nem csak szóban, hanem sok sok képanyaggal, virággal!

A szervezők által jóváhagyott csokrok fehér krizantémból, Sedumból, fehér csokros rózsából, kék Oxypetalumból és piros Hypericumból állnak. Hálásan köszönjük a nagyszerű együttműködéseteket és a Te is szívesen hozzájárulnál a fent említett termékeddel akkor kérünk jelezz nekünk a vvvmsze@gmail.com címen.

Csodás napoknak nézünk elébe! Na csajok! Kinek mi a véleménye erről ?""

Lefordítom: Miután elköltöttek 100....akárhány milliárdot, most 672 db csokrot ( kb 6,5 millió Ft) már nem akarnak elkölteni virágcsokrokra, hanem a virágboltosokat akarják rávenni, hogy ingyen adjanak csokrokat...mert az mekkora nagyszerű reklám lesz a virágoknak....Most tényleg...ezek ennyire hülyék, vagy ennyire gátlástalanok?

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr812660569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása