Kemény napok elé nézünk! Hétvégére eltörölték a kamionstopot, brutális dugók várhatóak az autópályákon
2017. július 21. írta: BoldogÉ

Kemény napok elé nézünk! Hétvégére eltörölték a kamionstopot, brutális dugók várhatóak az autópályákon

kamionstop-infomovar-hu.jpg

E hét szombat és vasárnap korlátozás nélkül közlekedhetnek a magyarországi utakon a nehéz gépjárművek, a hőségriadóra tekintettel.

Ugyan a kamionstop főszabály szerint szombaton 15 órától vasárnap 22 óráig van érvényben a júliusi és augusztusi hétvégéken, azonban az országos tisztifőorvos, az érkező hőhullám miatt másodfokozatú hőségriasztást rendelt el július 23-án éjfélig.

A nehéz gépjárművek hétvégi forgalomkorlátozását a nemzeti fejlesztési miniszter a környezetvédelemért felelős miniszter egyetértésével veszélyhelyzetben átmenetileg felfüggesztheti.

A járművezetők hosszabb megszakítás nélküli időszakot vezethetnek, nem kell a nagy hőségben a kocsijukban, parkolókban várakozniuk. A kamionstop felfüggesztése lehetőséget ad akár arra is, hogy a nehéz tehergépjárművek az enyhébb esti, éjszakai órákban induljanak útnak.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1912678665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása