Már az érdi Facebook-csoportok is szúrják az érdi polgármester szemét, avagy miért is trollkodik T.Mészáros sajtósa?
2017. július 23. írta: BoldogÉ

Már az érdi Facebook-csoportok is szúrják az érdi polgármester szemét, avagy miért is trollkodik T.Mészáros sajtósa?

erdeskornyeke-fbcsoport.jpg

A nyilvánosság veszélyes, főleg az internetes közösségek, ahol néha még kritikai megjegyzéseket is közzé mernek tenni, gondolhatta az érdi polgármester és kommunikációs stábja, amikor nekimentek az Érd és Környéke Facebook-csoportnak.

Általában minden városnak vannak civil (hangsúlyozom: civil) kezdeményezésű csoportjai, amelyeket lokálpatrióták hoznak létre, tehát olyanok, akik szeretik a városukat, településüket.

Ezekben a csoportokban az emberek segítséget kérnek és nyújtanak egymásnak, információk cserélnek gazdát, és természetesen leírják, lefényképezik azokat a dolgokat, eseményeket, amelyek zavarják vagy felháborítják őket. Na, valószínűleg ez utóbbi verte ki a biztosítékot a városvezetésnél, hogy mer valaki kritikát megfogalmazni, mondjuk az önkormányzattal szemben.

Igaz, ami igaz, a személyeskedő és durva kommentek nem használnak se a csoportnak, se az igazi kritikai attitűdnek, a másokat sértő bejegyzéseket moderálni kellene. Viszont ebben az esetben nem ez a lényeg. Hanem, hogy a polgármester fél, és rájött vagy súgták neki, hogy az ilyen csoportok, akár kárt is okozhatnak- politikait.

Hangsúlyozom, ezek a csoportok mindig politikamentesek, ezért is nagyon csúnya, hogy megjelent Arató Zsolt az oldalon és egyből a politikai térbe próbálta behúzni a csoportot, vagyis ez már előtte is megtörtént az erdioldal.hu néven futó kommunikációs tákolmányban, ahol mindjárt az ellenzéki erők mocskos és durva kampányáról írnak.

Ahogy azt már megszoktuk. Nagyon sajnálom, hogy a hatalmon lévő politikusok csak ilyen relációban tudnak gondolkodni, és a paranoia teljesen eluralkodik rajtuk. Nyilván ez politikai képességükről is elárul valamit.

De elképesztő, hogy egy civil kezdeményezésbe is beletörlik a lábukat, ez is mutatja, hogy mindent az ellenőrzésük alatt szeretnének tartani, nemsokára már gondolatrendőrség is lesz, mint Orwell híres regényében.

És igen, keményen benne vagyunk a választási kampányban, mint azt az önmagát leleplező cikkben írta T. Mészáros András, és semmilyen fórumot, csoportot nem szabad hagyni normálisan működni, ami veszélyes lehet a regnáló hatalom politikájára. Csak támadásban tudnak gondolkodni, az önreflexió képességét nem ismerik.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr812682127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása