Perceken belül elfogták a sóskúti autófeltörőt és három napon belül bíróság elé viszik
2017. augusztus 18. írta: BoldogÉ

Perceken belül elfogták a sóskúti autófeltörőt és három napon belül bíróság elé viszik

autoablakbetores-police-hu.JPG

A sértett és a szemtanúk által adott pontos személyleírás segítette rendőrök munkáját.

Bejelntés érkezett tegnapelőtt este, miszerint ismeretlen személy egy budaörsi bevásárlóközpont parkolójában egy autó ablakát betörte.

autofeltores01-police-hu.JPG

Az autó tulajdonosa a kiérkező járőröknek elmondta, hogy amikor visszafelé tartott autójához, egy ismeretlen férfi ült a vezetőülésben. Miután kérdőre vonta, a férfi zavartan kiszállt és elhagyta a helyszínt. A rendőrök a tulajdonos és más szemtanúk által adott személyleírás alapján keresni kezdték az elkövetőt.

Nem sokkal később az M1-M7 autópályán a budaörsi rendőrök felfigyeltek egy leállósávban parkoló autóra, amely mellett egy a személyleírásnak megfelelő kinézetű férfi állt. Igazoltatáskor a férfi fényképes okmányt nem tudott átadni a járőröknek, azt pedig, hogy miért tartózkodik a leállósávban, valótlan történettel igyekezett indokolni. A rendőrök a 29 éves sóskúti férfit előállították a budaörsi rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség kísérlet miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.

A Budaörsi Rendőrkapitányság nyomozói kezdeményezik K. Gyula gyorsított eljárás keretében történő bíróság elé állítását.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5812759466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása