Jó néhány érditől Aradszki András kérjen bocsánatot Semjén Zsolt nyilatkozata miatt!
2017. szeptember 01. írta: BoldogÉ

Jó néhány érditől Aradszki András kérjen bocsánatot Semjén Zsolt nyilatkozata miatt!

aradszkiandras-hirado-hu.jpg


Semmi sem drága a politikusoknak, ha éppen a rendes munka helyett hülyeségáradatot akarnak rászabadítani a népre. Így tett Aradszki András is a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője. Képes volt azért összehívni egy sajtótájékoztatót, hogy belekiabálja a vak világba, legalább a helyi jobbikos politikusok kérjenek bocsánatot a nyugdíjasoktól.

Most tényleg, ilyen hatalmas szellemi munícióval ülnek az országgyűlésben politikusok. Netán nem vált be a telefonos zaklató-kampány, aranyoskáim?

Komolyan, legalább egyszer egy saját, önálló gondolat jelenne meg ilyenkor a politikai térben valakitől, amit nem kényszeresen sugdosnak a fülébe. Hanem, amit saját kútfőből sikerül…még az se lenne baj, ha nagy baromság, csak önálló legyen. Azt hittük, talán menni fog.

Ezek után én egyébiránt csak arra gondoltam, hogy nagyképzelőerejű Aradszki keresztény és demokrata képviselő elvtársnak pedig bocsánatot kell kérnie Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és párttársának a szavaiért, amit a lombikbébikkel kapcsolatban sikerült kipréselnie magából.

Azoktól, akiket emberi mivoltukban sikerült megsérteni.

Képviselő úr, hajrá! Mutasson példát, mennyire keresztény és demokrata Ön!

címlapfotó: hirado.hu

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7512796660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása