Legyen Érd is színes város!
2017. szeptember 09. írta: BoldogÉ

Legyen Érd is színes város!

kazincbarcika.jpg

Klassz példát találtunk egy Érden is használható, megvalósított ötletre, hogyan lehetnek a lehangoló szürkeség helyett színesebbé tenni a város arculatát, tényleg 21. századivá tenni a városképet.

Kazincbarcikán az elmúlt években magyar művészekkel megalkották a város KolorCity brand-jét, és ma már ennek megtekintésére érkeznek a turisták a városba.

Nyilván nem olcsó egy ilyen panelház és aluljárófestő- projektbe belefogni, rengeteg pénz kell hozzá, de erre is lehetne vagy lehetett volna pályázni uniós forrásokra, nem csak a giga-beruházásoka, ráadásul ez tényleg látványberuházás lehetne, de a a legjobb értelemben persze. Kazincbarcikán egy svájci projekt segítségével 30 épületet dekoráltak ki képzőművészek, nem is akárhogyan.

Képzeljünk el egy színes Érdet, ötletes és szép képekkel a házak falain, mennyire jobb kedvel sétálnánk a városban, mennénk munkába, vagy a gyerekért az iskolába. Plusz nálunk is növekedne az idegenforgalom. Ráadásul a lakókat is be lehetne vonni, megszavaztatni milyen kép kerüljön a házaik falára.

A múltkor már írtunk a miskloci vasgyárról, amit kreatívan sport-és szabadidőközponként működtetnek, most örömmel hoztuk ezt az újabb pozitív példát.

A városvezetés elgondolkodhatnak nálunk is a város KolorCity brand-jének felépítésén. A jó ötleteket nem szégyen átvenni.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5712817590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása