Kész van! Milák Kristóf aláírta  a róla készült graffitit
2017. szeptember 17. írta: BoldogÉ

Kész van! Milák Kristóf aláírta  a róla készült graffitit

milak_kristof_falfestmeny_alair-fb.jpg

Nemrég Milák személyesen is megnézte és aláírásával be is fejezte a Tárnokon, róla készült falfestményt. A rajz csak most lett igazán teljes, miután dedikálta!

A legnagyobbaknak már életükben szobrot állítanak, persze ez kevés sportolónak adatik meg. Milák Kristófot ez a „veszély” egyelőre nem fenyegeti, de hasonló megtiszteltetés érte pár hete az ifjú úszót. Szülőhelyén, Tárnokon fogadóbizottság várta büszkén a vizes világbajnokság végeztével, ahol 100 méteres pillangóúszásban komoly meglepetésre a második helyen végzett, legyőzve többek között a riói olimpiai bajnokot is.

A Tárnoki Művészeti Egyesület úgy gondolta, hogy saját eszközeivel méltó módon tiszteleg az ígéretes tehetség előtt, és a település vasúti falán örökítette meg Kritófot - számolt be az mno.hu

milak_kristof_falfestmeny_mno-hu.jpg

Milák képen látható mozdulata emlékezetes: a döntő után a vízből kiszállva széttárta két karját saját úszása láttán, ezzel is jelezve, nehezen hiszi el, hogy 17 évesen a világ második legjobbja lett „rosszabbik” távján, hiszen az ő kedvence nem a 100, hanem a 200 méter pillangó.

Az bizonyos, hogy a juniorok között már most is ő a legjobb, 50.62-es időeredményével a vizes vébén megdöntötte saját korábbi világcsúcsát. Szédületes fejlődését elnézve nemsokára a felnőttek között is ugyanezt mondhatjuk majd el róla.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6812870642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása