Az Állatok világnapjától, 5 napon át, Állatszeretet Fesztivál, gyerekeknek ingyenes
2017. október 01. írta: BoldogÉ

Az Állatok világnapjától, 5 napon át, Állatszeretet Fesztivál, gyerekeknek ingyenes

allatszeretet_programplakat-zoobudapest-com.jpg

Idén is megrendezésre kerül az Állatszeretet Fesztivál, melynek keretében számtalan programmal várjuk látogatóinkat.

Fókuszban az év állatai és növényei

Idén az Állatszeretet Fesztivál, október 4-től 8-ig a Fővárosi Állat- és Növénykertben ismét.

Az eseménysorozat az állatok világnapja köré épül, amit világszerte október 4-én, az állatok védőszentjeként számon tartott Assisi Szent Ferenc napján tartanak.

Az ötnapos rendezvény számos látnivalót, ismeretterjesztő és szórakoztató programot rejt magába, amit egyetlen állat- és növénybarát sem hagyhat ki.

Több szervezet és szövetség fog bemutatkozni, amelyek érdekes történetekkel várják a közönséget a fajmegőrzésről, a felelős állattartásról, a természet- és madárvédelemről. Mentett állatokkal is lehet találkozni, az érdeklődők részt vehetnek terápiás kutyabemutatón és lesz teleszkópos madármegfigyelés is. Kreatív kézműves stand, ismeretterjesztő foglalkozás, fajáték készítés és játszóház várja a kisebbeket.

Csak két napon, október 7-én és 8-án bonsai növényekben gyönyörködhetnek a látogatók, emellett szakmai tanácsadás és bemutató is várja a bonsai szerelemeseit.

A fenti programokon túl lesz fóka show, elefántiskola, pelikánetetés és további számos előadás az Állatkert sztárjaival a „Légy ott!" program keretében. A Varázshegy is nyitva lesz a látogatók előtt, ahol „Állatok akcióban" állatbemutatón, 3D mozin, rája etetésen és további színes programon vehetnek részt az érdeklődők.

Gyerekeknek 14 éves korig ingyenes.

A programplakát innen tölthető le.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7812915651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása