SÖTÉTSÉG! Magyarok magyarokra támadnak, Magyarországon, miniszterelnöki dícséretet kapnak érte!
2017. október 01. írta: BoldogÉ

SÖTÉTSÉG! Magyarok magyarokra támadnak, Magyarországon, miniszterelnöki dícséretet kapnak érte!

zombi-playstationcommunity-com.jpg

A magyar miniszterelnök lement a dolgok legaljára: még nem fordult elő a rendszerváltás utáni politikai életben, hogy egy ország vezetője köztörvényes bűncselekményt támogatott volna. Most ez is megtörtént!

Történt ugyanis, hogy a Tolna megyei Őcsényben egy vállalkozó menekült családokat szeretett volna vendégül látni fogadójában, de a falubeliek életveszélyesen megfenyegették, téglákat dobáltak a kisbuszára, és kiszúrták a jármű kerekeit. Mondhatjuk, tökéletesen működött a gyűlölet-propaganda.

Megkérdezték Orbán Viktort, mit gondol a történtekről, és ő az találta mondani:

„Nagyon helyes, hogy határozottan, hangosan és érthetően fejezték ki a véleményüket.”

Jól jegyezzük meg ezt a mondatot, mert fordulópont következett be általa a magyar politikában és a társadalomban is. Mélypontra került a Fidesz, de húzta magával az országot is.

Nem tudom, belegondolt-e bárki, mi jöhet ezután. Innentől bárki nekitámad egy embertársának, mondjuk Érden, elég lesz azt mondania, hogy migráns, vagy migráns kinézetű és onnantól fel lesz mentve, nem viszik be a rendőrök, sőt még dicséretet is kap?

Szörnyű évek elé nézünk! Nagyon hamar felszínre törhetnek az elfojtott indulatok a migránsozás okán, és felütheti fejét az agresszió. Akkor majd mit fog gondolni a miniszterelnök.

Egyszerűen egy választott politikai vezető BŰN KÖVET EL, nem mondhat ilyeneket, nem állhat az erőszakos bűnelkövetők oldalára. Egyrészt a morál, az emberi erkölcsi minimum miatt sem, másrészt, mert tudnia kell, hogy ezzel kiengedi a szellemet a palackból, és ez a történelem legsötétebb korszakait idézi.

kép: illusztráció / playstationcommunity.hu


írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5912915083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása