Hová jutott a kormánypropaganda? Már egyes civilszervezetek szabad likvididálásról beszélnek a tv-jükben! Jönnek a fekete autók is?
2017. október 06. írta: BoldogÉ

Hová jutott a kormánypropaganda? Már egyes civilszervezetek szabad likvididálásról beszélnek a tv-jükben! Jönnek a fekete autók is?

celkeresztben-sikerado-hu.jpg

A "Mészáros Lőrinc" tulajdonában lévő Echo TV Informátor című műsora a magyarországi iszlámról forgatott egy 23 perces anyagot, és érintettek migrációs ügyeket is.

A műsorban megszólal Földi László a külföldi hírszerzést irányító Információs Hivatal volt műveleti igazgatója, volt kádári titkosszolga, aki az utóbbi években a kormánypropaganda egyik kedvenc terror- illetve migrációügyi szakértője lett.

Földi most általában a menekülteken segítő civilek ügyében segített a televízió nézőinek eligazodni.

Földi László biztonságpolitikai szakértő szerint ezek a civil szervezetek nem egyszerűen csak kártékony munkát végeznek, hanem háborús bűnöket követnek el.

Földi László: Most háború van. Ezek az emberek kollaboránsok, háborús bűnösök, hazaárulók, és így tovább. Ez egy egészen más fogalmi rendszer. Embercsempész a háborúban nem embercsempész, hanem egy olyan, gyakorlatilag szabotőr, akinek nincs jogállása. Magyarul ő szabadon likvidálható. Ugye ezt írja a háborús törvény: kémeket, szabotőröket nem viszünk bíróságra, hanem azonnal kiiktatjuk - idézzük.

Az erről készült videót ITT láthatod!

Eszméletlen ez az egész, kezdve a miniszterelnök megszólalásától Őcsény ügyben, amikor a köztörvényes bűnelkövetők, és a gyűlölet pártjára állt, és folytatva Földi László mondataival, amelyben összekapcsolja a civil szervezeteket az embercsempészekkel, és a kiiktatásukról beszél.

Mi várható ilyen minőségű és uszító tartalmú mondatok után? Szabad lesz a lincselés bárhol az országban? Eltérő vélemények esetén majd egymásnak esnek az emberek, Pesten, Tatabányán, Érden, Győrben vagy bárhol, és a kormány még fegyverekkel is segíti őket?

Hová fogunk így jutni? Ki fogja vállalni majd a felelősséget, ha vér folyik majd az utcákon, mert az embereket arra bátorítják, hogy nyugodtan veszítsék el a kontrollt, ha bizonyos ügyekről van szó?

címlap: sikerado.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5812933307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása