FONTOS! MÁTÓL az orvosi rendelőkben a védőoltás, jövő héten mehet az ingyen szuri is!
2017. október 20. írta: BoldogÉ

FONTOS! MÁTÓL az orvosi rendelőkben a védőoltás, jövő héten mehet az ingyen szuri is!

vedooltas-444-hu.jpg

Mától elérhető az ingyenes influenza-védőoltás a háziorvosoknál, jövő héten újabb részletek derülhetnek ki a programmal kapcsolatban.

Az előző évekhez hasonlóan az adófizetők, az idén is lehetőséget biztosítanak az influenza fertőzés szempontjából kockázati csoportba tartozók térítésmentes vakcinával történő védőoltására. Az oltóanyag mától elérhető a háziorvosi rendelőkben - írta tájékoztatásában az EMMI, az üggyel kapcsolatban jövő kedden kerül sor bővebb tájékoztatásra.

Miért is fontos?

Az influenza megelőzésének a leghatékonyabb eszköze a védőoltás, amelynek beadatásával nem csak magunkat, de a környezetünkben élőket is megvédhetjük. Évről évre csökken azok száma, akik beoltatják magukat az influenza ellen, tavaly már csak kevesebb mint 800 ezer ember élt a lehetőséggel. Sokan csak egy könnyű kis betegségként kezelik az influenzát, pedig gyakran okoz szövődményeket, ami a legyengült vagy idős emberek számra akár végzetes is lehet.

(pénzcentrum)

címlapfotó: 444.hu

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7013039422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása