Felháborító plakáttal állt elő a KDNP. Ki fog majd örülni, ha Érden ilyen plakátok között kell sétálnia?
2017. október 26. írta: Cseri Pali

Felháborító plakáttal állt elő a KDNP. Ki fog majd örülni, ha Érden ilyen plakátok között kell sétálnia?

kndp_plakat.jpg

Ezt sikerült most “piacra dobni”, vagyis megjelentetni. Hogy egész pontosan milyen hatást várnak rá, az nem világos. Például ettől majd többet szülnek a nők? Hogy valaki ott szomorkodik egy hintán? Vagy úgy érzi, hogy úristen, mekkora selejt vagyok, tényleg nincs gyerekem, bár annyira szeretnék, de nem találok normális férfit, biztos, az én hibám? Mert, hogy mondjuk férfiak tudnak hőbörögni rajta, az igaz.

Vajon mit érünk el vele? Hogy a nőkre mutogatnak, hogy nem szültök, ti karrierista marhák? Vagy hogyan? És egyébként: nem lehetne abbahagyni, hogy a nőket két lábon járó anyaméhként kezeljük, ahogy Vonnegut írta, “gyerekcsináló gépnek”? És ha már arra nem jó, akkor semmire?

Ez  így ultragáz- írja a ruereality.cafeblog.hu.

Valóban ultragáz az egész agresszív és egy korosztályt, sőt egy egész társadalmat lesajnáló plakátocska. Értjük mi, hogy egy létező problémára akarták felhívni a figyelmet, de így, hát nincs ott egy jóérzésű kommunikációs szakember, aki elmagyarázza nekik, hogy ez nem egy kifejezetten Istennek tetsző cselekedet. Meg amúgy is, morál is van a világon meg tapintat, gyerekek!

 

Címlapfotó: ruereality.cafeblog.hu.

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2113089600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása