Kolbászban kapják meg majd az érdiek a csatornázási projektből visszajáró pénzeket? T.Mészáros-show a közgyűlésen
2017. október 27. írta: BoldogÉ

Kolbászban kapják meg majd az érdiek a csatornázási projektből visszajáró pénzeket? T.Mészáros-show a közgyűlésen

kolbasz-kerites-lamsza-com.jpg

Kicsit paródia ízűre sikerült a városi közgyűlés október 26-ai ülése Érden, a polgármester láthatóan nem volt formában. Először elfelejtette megszavaztatni a közgyűléssel a napirendi pontokat.

Aztán, amikor figyelmeztették, úgy tett, mintha nem tudná, hogy volt módosítás a napirendi pontokat illetően. Aztán a napirendi pontok sorszámozását is elvétette és bedobott egy tréfát, hogy "A jegyző asszonynak összeakadt a nyelve!"

Külön pikantériája a dolognak, hogy amint megírtuk, a szennyvízzel kapcsolatos elszámolást, beszámolót illetve  a  vagyonátadás módját  és határidejét tartalmazó napirendi pont tárgyalását halasztották el, ami láthatóan kényelmetlen ügy a polgármesternek.

Mit gondolnak, miért nem készült el a napirendi előterjesztés?

T.Mészáros András azt mondta, hogy a múlt héten a kolbász fesztiválon volt Békéscsabán és nem tudott a másik két részben érintett településsel erről konzultálni, ezért nem készült el időben ez az előterjesztés?

Vajon mindenki, aki összeállíthatta volna az előterjesztést, Békéscsabán volt?

Ezek szerint T.Mészáros András saját maga állítja össze, vagy kolbászban fogják kiadni mindenki jussát, ami megmaradt a több százezres egyéni befizetésekből?

Az ülés végén Szűcs Gábor ellenzéki képviselő, bátortalanul kérte az önkormányzatot, hogy szíveskedjenek már megküldeni számára a csatornatársulás és az önkormányzat közötti szerződéseket 2015-től napjainkig.

Az a kérdésünk, hogy a képviselő, miért csak 2015-től kérte a dokumentumokat, miért nem a legelejétől? Elvégre is a csatorna beruházás hivatalosan 2014 végén végetért.

Egyébként tényleg az a szokás az érdi közgyűlésen, hogy a kikapcsolják az ellenzéki képviselők mikrofonját, ha valami kínosat kérdez?

címlap: lamsza.com és index.hu

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7013107920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása