Kíváncsi, mi lett a csatornára befizetett több száz ezer forintjával? Tegye szabaddá magát! Rendkívüli közgyűlés november 14-én csak e miatt!
2017. november 03. írta: BoldogÉ

Kíváncsi, mi lett a csatornára befizetett több száz ezer forintjával? Tegye szabaddá magát! Rendkívüli közgyűlés november 14-én csak e miatt!

erd-varoshaza-panoramio_hu.jpg

Készüljön a kérdéseivel, remélhetőleg T.Mészáros András polgármester vagy T.Mészáros András az önkormányzati társulás elnöke, Simó Károly alpolgármester vagy Simó Károly a Csatornamű Társulat elnökhelyettese illetve Szabó Béla képviselő vagy Szabó Béla a Csatornamű Társulat elnöke tudja mindenre a választ.

Legutóbbi ülésükön a polgármester kolbászfesztiváli részvétele okozta csúszás miatt, elnapolták a csatornázási ügyek napirendrevételét.  

A polgármester bejelentette, hogy ennek egy külön, rendkívüli ülést szentelnek.

Mi azt gondoljuk, hogy igazuk van! Egy, csak ezzel foglalkozó közgyűlést érdemes szentelni ennek a kérdésnek, hiszen nyugodtan mondhatjuk, Érd történetének legnagyobb volumenű és az életminőséget döntően befolyásoló beruházásról van szó.

Így természetesen lesz idő a polgárok kérdéseire akár ott helyben válaszolni.

Érdemes lesz a közgyűlést személyes jelenléttel megtisztelni!

Csak emlékeztetőül, az előző közgyűlés erre vonatkozó napirendi pontjai:

Javaslat az Érd és térsége Szennyvízelvezetési- és Szennyvíztisztítási program útján létrejött közművagyon átvételére

- Beszámoló az Érd és térsége Szennyvízelvezetési- és Szennyvíztisztítási program pénzügyi elszámolásáról

- Beszámoló az Érd és térsége Szennyvízelvezetési- és Szennyvíztisztítási Önkormányzati Társulás 2016. évi tevékenységéről

Előadó: T. Mészáros András polgármester

Eddig nem jelezték, de mi feltételezzük, hogy örülnének a minél nagyobb nyilvánosságnak, ezért jöjjenek el minél többen november 14-én!

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9013154506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása