NINCS ALTERNATÍVA! Teljes leállás holnap éjjeltől 11-ig az útdíjfizetésben, előre kell megvenni, ha nem akar büntit
2017. november 18. írta: BoldogÉ

NINCS ALTERNATÍVA! Teljes leállás holnap éjjeltől 11-ig az útdíjfizetésben, előre kell megvenni, ha nem akar büntit

utdij-nincs-napi-hu.jpg

Tervezett rendszerfejlesztés és -karbantartás miatt holnap, azaz vasárnap éjszaka 1:00 és délelőtt 11:00 óra között időszakosan hosszabb, akár többórás leállásokra kell számítani az úthasználati jogosultságok értékesítésében.

A szerver és alkalmazás oldali beavatkozás az e-matrica értékesítést és a megtett úttal arányos útdíjfizetési rendszert (HU-GO) egyaránt érinti. Ennek megfelelően a jelzett intervallumban az időszakos leállások alatt az ismert csatornák egyikén sem lesz lehetőség e-matricák és HU-GO viszonylati jegyek beszerzésére, ez utóbbi esetében az egyenlegek feltöltése is szünetel. Ezen felül a NÚSZ Zrt. ügyfélszolgálati irodáin igénybevehető ügyintézési lehetőségek sem lesznek elérhetők.

Mivel a díjköteles útszakaszokra csak érvényes úthasználati jogosultság birtokában lehet felhajtani, ezért ezeket a megjelölt időpont előtt elővételben kell megvásárolni az ematrica.nemzetiutdij.hu, illetve a www.hu-go.hu weboldalakon, a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. ügyfélszolgálati irodáiban és viszonteladó partnereinél, vagy a Nemzeti Mobilfizetés Rendszeren keresztül (SMS-ben, weben vagy applikáció segítségével).

A karbantartás a NÚSZ fedélzeti eszközt (OBU-t) használó ügyfeleit nem érinti, de nekik is gondoskodniuk kell arról, hogy a szóban forgó időszakra is elegendő fedezetük legyen az útdíjak bevallásához.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr113300373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása