Érden is hülyének nézi saját híveit a kormány
2017. november 24. írta: BoldogÉ

Érden is hülyének nézi saját híveit a kormány

hadhazy-lmp-hu.jpg

Nincs nyilvántartás a beérkező nemzeti konzultációs ívekről – erre jutott Hadházy Ákos, az LMP társelnöke, miután betekinthetett a feldolgozásba.

Elsőként a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. egyik VIII. kerületi telephelyére ment el Hadházy. Az újságírók csak a kapuig kísérhették az LMP politikusát, egy helyszínre sem mehettek be, felvételeket csak a Kormány.hu fotósa készíthetett. Ezen a helyszínen kiveszik a borítékokat a postáról érkező dobozokból, és elméletileg átvilágítják, hogy nincs-e bennük robbanószer. Amikor Hadházy szerette volna látni a nyilvántartást, hogy egy nap alatt mennyi érkezik, azt mondták neki, hogy nincs ilyen.

Ezután Zuglóba kellett átmennie, a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. másik telephelyére, ahol a konzultációs íveket és a visszaküldők adatait tartalmazó lapot válogatják szét. A feldolgozott ívekről itt sem tudtak nyilvántartást mutatni. „Azt mondta, hogy van ilyen, de nem tudja megmutatni, csak a tegnapit, az azelőttit meg az azelőttit. De előtte azt is mondta, hogy nincs felhatalmazása, hogy megmutassa, és amikor látszott, hogy kicsit idegesek leszünk ettől, akkor azt mondta, hogy nincs ilyen” – mondta Hadházy Ákos.

Zuglóból aztán újra a VIII. kerületbe kellett mennie, a Kopint Datorg Kft. irodájába, ahol a konzultációs ívek számítógépes feldolgozását végzik. Az LMP társelnöke itt sem talált semmilyen nyilvántartást. Hadházy kilencvenkilenc százalékig biztos benne, hogy kamu a kormány által bemondott szám, és nincs 1,7 millió a visszaküldött ívek száma.

(mno)

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1613372147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása