Ellentámadásban a kormány: szerintük Hadházy Ákos hazudik, ellene jogi lépéseket tesznek
2017. november 25. írta: BoldogÉ

Ellentámadásban a kormány: szerintük Hadházy Ákos hazudik, ellene jogi lépéseket tesznek

nemzetikonzultacio-hadhazy.jpg

Részvételi rekordot döntött a nemzeti konzultáció: péntekig 1 millió 754 ezer 128 kérdőív érkezett vissza a Magyar Posta adatai alapján - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ szombaton az MTI-vel.

A központ közleménye szerint Hadházy Ákos szándékosan hazudik a konzultációval kapcsolatban, ezért jogi lépéseket tesz vele szemben.

Az eddig beérkezett kérdőívek közül a NISZ Zrt. 599 ezer 500 darab, míg a Kopint-Datorg Kft. 489 ezer 265 darab küldeménnyel végzett és 155 ezer 330 az internetes kitöltések száma - írta a Kormányzati Tájékoztatási Központ.

A közleményben kitértek arra, hogy szerintük Hadházy Ákos, az LMP társelnöke szándékosan összekeveri a beérkezett kérdőívek számát a feldolgozott és kiértékelt ívek számával. Az eddig beérkezett íveknek még csak egy részét dolgozta fel az ezért a részfolyamatért felelős NISZ Zrt., és leányvállalata, a Kopint-Datorg Kft.

A kormány közérdekű adatigénylések alapján hétfőn nyilvánosságra hozza a postai összesítéseket. Emellett haladéktalanul megteszi a szükséges jogi lépéseket Hadházy Ákossal szemben - jelezték.

(mti)

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3813383431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása