Szavazzon a diósdi lányra, hogy ő képviselje Közép-Európát a norvég szánhúzóbajnokságon!
2017. november 25. írta: BoldogÉ

Szavazzon a diósdi lányra, hogy ő képviselje Közép-Európát a norvég szánhúzóbajnokságon!

kittazaja-fb.jpg

Zaja Kitty Diósdon nőtt fel, a Pacsirta utcában, ahol huskykat tenyésztettek a családjával. Kitty a középiskola után, egy dániai egyetemre jelentkezett, ahol öt évig tanult, mindeközben bejárta a fél világot Kínától Izlandig.

Idén hazaköltözött, mert ugyan hálás a skandináviai ország támogatásáért, de „nem tud idegenben élni, hiányoztak a szülők, a kutyák a barátok”.

„Aki ismeri, biztosan igazat ad nekem, hogy Ő nem egy átlagember. Hihetetlen energia lakozik” – írta Kitty nagymamája a Diósdon Hallottam csoportban.

Itt beszámolt arról is, hogy a szóban forgó szőke lány tavaly jelentkezett egy szánhúzó versenyre Norvégiába, ahol 330 km-t kellene megtenni kutyaszánnal -35 fokban, jeges szélben, sátorban aludnia napokon át.

Ehhez az új kihíváshoz azonban először szavazatokat kellett összegyűjteni, amit egészen profin csinált, nem sokon múlott a siker, de a kaland akkor elmaradt.

Idén újra megpróbálta a nevezést, novemberben az elsők között adta be a jelentkezését a túrára.

Csakhogy, most még nehezebb kijutni a bajnokságra, mert régiókra osztották a világot, és a közép-európai országokból összevontan egy ember mehet, aki a legtöbb szavazatot kapja az a kijutó.

A diósdi lány most is ott van az élmezőnyben, de egyelőre egy népszerű szászrégeni (erdélyi) fiú a legnagyobb rivális, tehát ismét nagyon nehéz és szoros a meccs, hiszen ez a fiú lehet az első a hazájából a “fjällrävenen”. A szomszédos ország sajtója be is szállt a küzdelembe, megtámogatta Ziggy Frumosult, mi több megemlítette a legnagyobb vetélytárs származását is.

Kitty sincs azonban egyedül, most is több ezren állnak mögötte.

Azt írja a nagyi: „És nekem nagyon fontosak az Ő álmai. Annyira küzd, és annyira megérdemelné, és én annyira drukkolok neki!!! Kérlek titeket segítsétek Őt egy-egy szavazattal, megosztással, ötletekkel. Nélkületek nem fog menni!

Most is ott van az élmezőnyben, most egy román fiú a legnagyobb konkurencia, nehéz meccs lesz megint. Segítsétek őt, az alábbi linken lehet szavazni két kattintással:

http://polar.fjallraven.com/contestant/?id=15

(2049)

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7813381667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása