Karácsonyi ajándék a kormánytól: négyszeresére emelik a háztartási nagygépcsere keretösszegét, utólag
2017. december 07. írta: BoldogÉ

Karácsonyi ajándék a kormánytól: négyszeresére emelik a háztartási nagygépcsere keretösszegét, utólag

nagygepcsere_kamaraonline.jpg

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) 2,6 milliárd forintra emeli a háztartási nagygépek energia-megtakarítást eredményező cseréjére májusban meghirdetett program eredetileg 600 millió forintos keretösszegét, így minden sikeres pályázó megkapja a 25-45 ezer forint közötti támogatást az energiahatékony hűtő- vagy fagyasztókészülékek, mosó- és szárítógépek beszerzéséhez.

A keretösszeg megemelésével több mint 61 ezer család cserélheti le háztartási gépeit, így további 12-20 ezer forinttal csökkenhetnek a háztartások éves rezsikiadásai az állam szerint. A pályázatok elbírálása a végéhez közeledik, várhatóan karácsonyig lezárul, a döntésről minden pályázó e-mailes értesítést kap.

(mti)

címlap: kamaraonline

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8213452717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása