Felhívás: Kezdődjön el végre Érden az utak felújítása!
2017. december 08. írta: Cseri Pali

Felhívás: Kezdődjön el végre Érden az utak felújítása!

furdoutca_20171013_150605.jpg

Önök rengeteget adóznak, a városvezetés  pedig létesítsen normális utakat!

Az érdi utak katasztrofális állapotban vannak, ezt mindenki a saját bőrén tapasztalhatja a városban. Mi is rengeteg fotót, és történeket kapunk a városlakóktól, hogy éppen az utcájukban, ahol laknak, milyen problémás útfelületek találhatók, például a tegnapi cikkünkben leírt Rucai utcai tengelytőről. Ezért úgy gondoltuk, ideje a tettek mezejére (utcát nem merünk írni, mert beszakad) lépni.

Arra szeretnék kérni a kedves olvasóinkat, hogy küldjenek nekünk fotókat és rövid leírásokat saját utcájuk hibáiról. Mi ezeket összegyűjtjük és folyamatosan továbbítjuk az illetékesek felé, valamint követjük az útjavítások, beruházások folyamatát. A legnagyobb erő higgyék el a nyilvánosságban lakozik!

Kezdjük el a változást! Legyen végre normális utak Érden!

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4513456637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása