Lesz-e Érden Aradszki András-kép a karácsonyfán?
2017. december 08. írta: Cseri Pali

Lesz-e Érden Aradszki András-kép a karácsonyfán?

aradszki_karifa.jpg

Elképesztő, Rákosi óta nem látott személyi kultuszt mutatott be a Mészáros Lőrinc közbelépése miatt elindult, független Szabad Pécs. Olvasói fotókat közöltek, amik szerint a pécsi Uránvárosban felállított Mindenki karácsonyfája néhány díszén az látható, amint Hoppál Péter kulturális államtitkár és pécsi országgyűlési képviselő éppen avat, szalagot átvág, kórusfesztiválon van, mindig boldog népek gyűrűjében.

Mielőtt valaki elbizonytalanodna az ufóészleléseket bemutató felvételeket idézően gyenge minőségű fotókon, megnyugtathatom, ez nem kamu, és nem is valami gerillaakció, ugyanis a Pécs Ma fényképein látható, hogy tényleg Hoppál Péter avat a gömbökben -írta a 444.hu.

Reméljük, Érden nem jut eszükbe T. Mészáros-gömböket vagy Aradszki- karácsonyfadíszeket feltenni a városi karácsonyfára a Fidesz kreatívjainak, bár nem lennénk meglelve. Ugyanis mindent egyformán csinálnak, pláne a kommunikációban. Milyen bizarr lenne olyan díszeket látni a fánkon, aminek a közepén Aradszki András avat fel valami gyárat, vagy éppen, utat javít. De ha nem akarnak lemaradni a pécsi kollégától, akkor kijönnek egy fényképes szaloncukorral, amin a helyi fideszes képviselők mosolyognak, csak nehogy elrontsák, és túl keserű legyen az íze. Még a felülről vezérelt helyi újságba is lehetne verseket íratni a bérköltőkkel, amelyben zsákban hozza Aradszki a jóságot, majd furkós bottal kergeti a migránsokat meg a sátánt a szeretet nevében.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9913456963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása