Életünket mentik és így becsülik meg a mentősöket! Van aki ötvenezerrel csökkentett fizetést kap a 12 százalékos béremelése után.
2017. december 10. írta: BoldogÉ

Életünket mentik és így becsülik meg a mentősöket! Van aki ötvenezerrel csökkentett fizetést kap a 12 százalékos béremelése után.

mento-mentes-mti-krizsancsaba.jpg

Keddi cikkünkben írtunk róla, hogy az egészségügyi dolgozók egy részénél a beharangozott fizetésemelés konkrétan nem járt emeléssel illetve volt akinek csökkent a fizetése a kormány által kommunikált 12 százalékos béremelés után.

Most ráadásul kiderült az RTL Klub Híradójának riportja szerint, hogy a mentősök egyik zárt Face-csoportjába egész egyszerűen ömlenek a panaszok, a nem hogy emelt, hanem egyenesen LECSÖKKENTETT MENTŐS fizetések miatt.

Az információkat a Híradóban megerősítette Kusper Zsolt, a Magyarországi Mentődolgozók Szövetségének elnöke is. Elmondta, hogy rengetegen keresték meg őket, mint érdekvédelmi szervezetet, és volt köztük akinek ötezerrel, de volt, akinek ötvenezerrel csökkent a fizetése.

A kormány trükközésére és a csökkenő mentős fizetésekre rákérdezett az EMMI-nél az RTL Klub, de a minisztérium egyelőre nem válaszolt.

 

címlap: MTI-Krizsán Csaba

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3413468447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása