Az Érd, Fürdő utcai lakók, kivitelezőt keresnek a sártenger megszüntetésére, S.O.S!  Jelentkezés és munkakezdés azonnal, még akár fizetnek is EXTRÁBAN!
2018. január 14. írta: BoldogÉ

Az Érd, Fürdő utcai lakók, kivitelezőt keresnek a sártenger megszüntetésére, S.O.S! Jelentkezés és munkakezdés azonnal, még akár fizetnek is EXTRÁBAN!

furdoutca20170112-01.jpg

A nem is annyira mókás kedvű polgárok Fürdő utcai felhívása!

A helybéliek küldték be a képeket, amelyek hónapok óta megkeserítik az életüket, már már szándékosságot vélnek felfedezni.

Szóval a felhívás:

“A fürdő utca lakói vállalkozót keresnek aki  a Balatoni útig végre járhatóvá teszi, a 300m járhatatlan sártengert. Sem gyalog sem babakocsival nem lehet közlekedni, a lakók, a kövirózsa utca felé kerülnek.

Az a cég (Duna Aszfalt), aki most nyert el útépítést Érden, december végén itt hagyta a munka területét mint eb a szaharát.”

furdoutca20170112-02.jpg

furdoutca20170112-03.jpg

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8213574883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása