Kicsit sötét van, de tuti, hogy látta valaki! Ő volt a táskatolvaj! Mondja meg a rendőröknek!
2018. január 15. írta: BoldogÉ

Kicsit sötét van, de tuti, hogy látta valaki! Ő volt a táskatolvaj! Mondja meg a rendőröknek!

tolvaj-taska-erd-01-police-hu.jpg

Az érdi rendőrök a lakosság segítségét kérik a képen látható férfi azonosításához.

Lopás miatt indítottak nyomozást ismeretlen tettes ellen, a nyomozás adatai szerint a férfi 2017. december 11-én délután, egy Érden lévő hipermarket parkolójában nyitott állapotban leállított személygépkocsiból egy táskát lopott el, a benne lévő személyes iratokkal, készpénzzel, bankkártyával, mobiltelefonnal együtt. Az elkövető az eltulajdonított bankkártya felhasználásával egy Martonvásár területén található ATM automatából készpénzt vett fel.  

tolvaj-taska-erd-02-police-hu.jpg

Az Érdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen az Érdi Rendőrkapitányságon (2030 Érd, Felső u. 4. sz.), vagy hívja a 06-23/365-041 telefonszámot, továbbá a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán, vagy a 107,  112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr413577969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása