Mit mondanak a pártok jelöltjei? Országos választás lesz, de mi várható Érden? Kire szavazzanak és miért? Tartson velünk!
2018. február 03. írta: BoldogÉ

Mit mondanak a pártok jelöltjei? Országos választás lesz, de mi várható Érden? Kire szavazzanak és miért? Tartson velünk!

parlamentiverekedes-index-hu.jpg

Gőzerővel dübörög a négyévenkénti a nagy társadalmi cirkusz:  április 8-án országgyűlési választások lesznek hazánkban.

Ennek megfelelően megkérdezzük a pártokat azokról a témákról, amik a legjobban érdeklik Érden a lakosságot, és alapvetően csak azokról.

Ezért várjuk az Önök visszajelzéseit, mit kérdeznének a képviselőktől Érden. Melyek azok a legfontosabb kérdések, amelyekről szívesen hallanának. Elsősorban tájékoztatni szeretnénk, mégpedig azzal a szándékkal, hogy a polgárok minél felelősebben tudjanak majd dönteni, ha eljön az ideje.

Szeretnénk a jelöltek politikai lózungjai közül kihámozni a vélhető igazságot, és a nagyérdemű elé tárni.

Várjuk országos relevanciájú kérdéseiket, amelyek nagyban befolyásolják városunk életét is. Kérdezzenek bátran a egészségügy, az oktatás, vagy bármely más Önöket érintő kérdéskörben. Mi eljuttatjuk a pártok képviselőinek, és a válaszokat, közzé is tesszük.

címlap: index.hu

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4613630542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása