Nyilvánosak az érdi nebulók, középiskolai központi felvételi vizsgáinak eredményei is!
2018. február 10. írta: BoldogÉ

Nyilvánosak az érdi nebulók, középiskolai központi felvételi vizsgáinak eredményei is!

kozepiskolaifelveteli-hirado-hu.jpg

A központi írásbeli felvételi vizsga eredmény-átlagai elérhetők az Oktatási Hivatal (OH) honlapján.

Azt fontos tudni, hogy 2018. február 19-ig lehet jelentkezni a középfokú intézményekbe. A 6 és 8 évfolyamos gimnáziumokba jelentkezőknek az egyéni felvételi lapokat elektronikusan KELL kitölteniük, a kézzel kitöltött felvételi lapok feldolgozására nincs lehetőség.

Az OH több mint 90%-ban feldolgozta a központi írásbeli felvételivizsga-dolgozatok eredményeit, és honlapján nyilvánosságra hozta azok átlagait és eloszlását. Így a felvételizők összehasonlíthatják teljesítményüket, és megalapozottan dönthetik el, hogy mely iskolákba jelentkeznek.

A középfokú felvételi eljárásban a 9. évfolyamra jelentkezők felvételi lapjait (tanulói adatlap és jelentkezési lapok) a tanulók általános iskolái töltik ki. A 6 és 8 évfolyamos gimnáziumokban továbbtanulni szándékozóknak a lapokat egyénileg kell kitölteniük az OH honlapján elérhető KIFIR elektronikus adatlapkitöltő program erre létrehozott felületén. A kitöltött dokumentumokat – a tájékoztatóban leírtak szerint – aláírva el kell juttatni a továbbtanulásra kiválasztott középfokú iskolákba és az OH-ba.

A kézzel kitöltött felvételi lapok feldolgozására már nincs lehetőség, a hivatal a korábbi tanévek felvételi nyomtatványait nem fogadja el.

(OH)

címlap: hirado.hu

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1313652764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása