Önök szerint lesz olyan érdi politikus, aki elküldi gyerekét a Kerényi-féle elmebeteg, országos trónörökös táborba? Nem vicc, idén lesz az első ilyen!
2018. február 10. írta: BoldogÉ

Önök szerint lesz olyan érdi politikus, aki elküldi gyerekét a Kerényi-féle elmebeteg, országos trónörökös táborba? Nem vicc, idén lesz az első ilyen!

gizella_tabor_googlemaps.jpg

Kerényi Imre kormánybiztos  egy halom pénzért nyári tábort szervez egy szűk politikai kör gyerekeinek. Ám most e torz ideológia Merlinje teljesen elvesztette  kapcsolatát a realitással.

“Míg az Erzsébet-tábor programjai a rászorulóknak szólnak, a Gizella programjaira csak egy nagyon szűk réteg kapna meghívót Kerényi tervei szerint:

A Gizella tábor toborzólevelét a tavasz folyamán megkapják polgármestereink, államtitkáraink és minisztereink, azzal a kéréssel, hogy gyermekeiket, unokáikat fizessék be a vörösberényi Gizella táborba. Ugyanez a levél a Kárpát-medence egyházi méltóságait arra kéri majd, hogy a plébániák és a parókiák látókörében lévő legtehetségesebb gyermekeket küldjék el a Gizella táborba, és vállalják nyaralásának költségeit – olvasható a miniszterelnöki megbízott vázlatában.

kerenyi_szavai_taborlevel01-mno-hu.jpg

Az ár ennek megfelelően borsos lenne: a részvételi díjat fejenként 250 ezer forintra lőtte be Kerényi, aki maga is elismeri, hogy a nyári tábor igen drága, de – mint, hozzáteszi – minőségi is. – Ér a trónörökösünk ekkora befektetést? – teszi fel a költői kérdést.”-írja az mno.hu.

Én komolyan sajnálom a Fideszes elit gyerekeit, nem is tudják, mit várnak majd el tőlük a Kerény Imre-féle nyári táborban. Az első röhögőgörcs rohamok után lesz majd ott sírás- rívás meg telefon apucinak, hogy azonnal jöjjön és mentse ki a nebulót. De nem fogja, mert nem teheti meg, pontosan tudja majd, hogy akkor vége.

A kéthetes tábor alatt szinte minden pillanatban le lesznek kötve a kis trónörökösök,  lesz ott minden földi jó, úszás és biciklis oktatás meg vitolrlástanfolyam. Mondjuk azt nem értem, miért egy kell egy kamasznak biciklisoktatás, biztos akrobatikus mutatványokat is megtanulnak a kerékpáron, hogy majd be tudják bizonyítani a suliban, miért is ők a trónörökösök, bizony. Gondolom, a vitorlásoktatás is azért fontos, mert egy igazi nemes nem lehet meg vitorlázás nélkül. Azért a golfot még belerakhatta volna a Fidesz Merlinje, na de mindegy. Amit sokkal inkább szórkakoztató, csak éppen a tábor résztvevőinek lesz nagyon ciki, az ez a néhány programpont:

  • A táborozók alapfelszereléséhez tartozna egy görög peplon, egy római tunika, egy puhafából készült rövid római kard, egy cserkészzsinórral ellátott napkalap
  • Programpont, hogy az ifjak római centuriák mintájára masíroznak és hadi versenyt rendeznek, a lányok pedig népi körtáncot, úgynevezett leánykarikázót lejtenek, és szobrokat utánozva megismerik az ókori ruhaviseletet.
  • A gyerekek karénekeket és színpadi jeleneteket tanulnak, a tábor végén pedig „énekelnek, táncolnak, alakoskodnak” szüleik előtt.
  • A levél szerint „Angyalként ezt éneklik majd: „Született világ megváltója”, ördögként pedig így csúfolódnak: „Bíró, pandur, lakatos, tiéd lesz egy láda fos”.

 

lada_fos_fit_mno-hu.jpg

Mivel vizuális alkat vagyok, rögtön látom magam előtt szegény fiatalokat, amint tunikában, fakarddal az oldalukon cserkész napkalapban masírozzák át a két hetet. Remélem, leadják majd az M1-esen, mert depresszió ellen kitűnő lesz, az tuti. Nem is az a baj, hogy erre az elmebeteg táborra dob a kormány 500 milliót Balatonalmádi önkormányzatának a vörösberényi kolostor állagmegóvására és a tábor előkészítésére, sokkal nagyobb gond, ez a koncepció, az ideológia, hogy régi mintára próbálnak kinevelni egy vezető réteget a politikusok gyerekeiből. Behúzzák őket is ebbe a térbe, és miközben megalázzák a gyerekeket, elhitetik velük, hogy ők a kiválasztottak, és igyekeznek teljesen eltávolítani őket a hétköznapi élettől.

Innen már csak egy ugrás, hogy az önkornányzatok is szervezzenek erre a mintára elit táborokat, ahol a helyi haverok gyerekei szaladgálnak majd tunikában a környéken és tanulnak vitorlázni.

És innen már csak a mentális összeomlás jöhet.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9213651632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása