BODY KIÁLÍTÁS: honnan származnak a kiállított szervek, avagy olvassa el, mielőtt elcipeli a gyerekét!
2018. február 16. írta: BoldogÉ

BODY KIÁLÍTÁS: honnan származnak a kiállított szervek, avagy olvassa el, mielőtt elcipeli a gyerekét!

testek-bodykiallitas-hu.jpg

A napokban nyílik meg a Fővárosban, - immár többedjére a Body Kiállítás -, ahol is 300 emberi preparátumot mutatnak be az érdeklődőknek.

Látszólag teljesen egészséges emberek bőr alatti szerveit, csont és izom struktúráját láthatjuk a maguk naturális valóságában.

A tetemek ún. “plasztinációval” lettek tartósítva. A plasztináció a test vagy testrészek konzerválásának az anatómiában használatos modern módszere. Az eljárás során a formalinnal kezelt szövetekből kivonják a vizet és a zsírokat, majd ezek helyére szilikonpolimert juttatnak.

A kiállítók szerint megelőző jellegű is lehet a kiállítás, mivel láthatnak dohányzástól elfekedett tüdőt, vagy egy krónikus italozás következtében kialakult zsugorodott(cirózisos) májat.

Továbbá úgy vélik, hogy mindez sokkolólag hathat az emberekre - innen a prevenció elgondolása.
A kiállítás oldalát ITT találja!

Eddig a kiállítás az egyik nézőpontból.

Most pedig nézzünk egy másik megközelítést a Magyarországon működő  Fálun Gong gyakorlók szemszögéből.

Ők így vélekednek erről:

Mielőtt valaki - nem tudva az utazó holttest-show-t évek óta körüllengő gyanúról-, lelkesen elcipelné a gyerekét/osztályát, érdemes ezt elolvasni!

A BODY kiállítás kapcsán felmerül a kérdés: honnan származnak a testek? Honnan származik az a rengeteg kínai holttest, amelyeket a kiállításon preparátumként mutatnak be? Köztük várandós nőket, fiatalembereket, gyermekeket… mindezt úgy, hogy teljesen egészségesnek tűnnek a testek.

Tudtunkkal a kiállítás szervezői egyetlen alkalommal sem tudták igazolni, hogy honnan származnak a kínai testek. (Mi is olvastuk, hogy a kommunikációs vezetőjük biztosít mindenkit, hogy nem kell félni, mert rendben vannak a testek papírja. Ez dicsérendő. Ha ez így van, akkor kérhetnénk, hogy a nyilvánosságnak is elérhetővé tegyék? - így a Magyar Fálun Dáfá Egyesület.

Számos vizsgálati jelentés szól arról, hogy a Fálun Gong meditációs gyakorlat (a Falun Gong vagyis a Falun Dafa egy hagyományos kínai, spirituális test – és szellem tanítás, nem utolsó sorban hatékony stressz-kezelő)

Az ez elleni üldözés megindítása óta Kínában radikálisan megnövekedett a szervátültetések száma. A független vizsgálati jelentések (magyar nyelvű megjelenés: ITT olvasható) szerint szoros összefüggés van a lelkiismereti foglyokon végzett népirtás és a transzplantációk között.

A fogvatartott Fálun Gong gyakorlók egy élő szervbankként bármikor “kiválaszthatók” és gyakorlatilag a testükből kiszolgálják a transzplantációra várókat.

Világos, hiszen pont e technika gyakorlása belépőjegy lehet az örök egészséghez, és szervdonor  legtöbbször a közúti balesetben elhalálozottból válik, hiszen ott vélelmezhetően nem valamilyen betegség a halálok, így elviekben egészséges az elhalálozott. (persze minden donációt alapos vizsgálatok előznek meg -az európai jogszabályok és az egészségügyi világszervezet (WHO) állásfoglalása szerint is!)

Ez azt jelenti, hogy a fogva tartottak gyakorlatilag élve boncolás áldozatai lesznek. Ez a borzalom az Európai Parlament figyelmét is felkeltette. A charta különösen a személyi sérthetetlenséghez való jogot tűzte zászlajára, melynek idevonatkozó részletét ITT  olvashatja.

Sőt az USA kongresszusa is határozottan elítélte, és aggályosnak találta hogy a vallási és etnikai foglyok potenciális szervdonorok!  (itt olvashat róla)

Számos anonim Fálun Gong gyakorló raboskodik a Laogai-ban, azaz Kína munkatáboraiban. Ezek az emberek nem akarják felfedni kilétüket, hogy így óvják a családjukat és ismerőseiket a kommunista rezsim üldözésétől. Ezzel párhuzamosan rengeteg eltűnt Fálun Gong gyakorlóról számolnak be családtagjaik. Sokan soha nem kerülnek elő.

Tekintettel a fenti népirtással kapcsolatos vizsgálatokra és nemzetközi hírekre, miszerint a világon “egyedi” és igencsak eltérő vérfrissítési/szervfrissítési módszerrel jár el Kína (melyről ITT olvashat).  

A magyarországi Fálun Gong gyakorlók aggodalommal fogadják a BODY kiállítás jelenlétét Budapesten. Szeretnék kivizsgáltatni, hogy honnan származnak a kiállítás tárgyát képező testek (a hirdetés alapján több mint 200 (!)). Biztosak szeretnének lenni abban, hogy nem üldözött gyakorlótársaink testeit kell viszontlátniuk.

Kiemelten fontos figyelembe venni, hogy a testeknek tisztázatlan a forrása, de a legtöbben – ha nem is mindannyian – kínaiak.

Jó ha tudjuk, hogy Kínában az emberek vonakodnak felajánlani még a szerveiket is, nemhogy a testüket kiállításra bocsássák azt követően, hogy a bőrt eltávolították róluk.

Az Egyesült Államokban 2005-ben megnyitott „Bodies – a kiállítás” szóvivője azt mondta, a tetemek mind Kínából származnak, nem adományozóktól, hanem hozzátartozó nélküliek.

Kínában viszont a „Testek boncolásáról szóló rendelet” alapján, amelyet 1979-ben adott ki az Egészségügyi Minisztérium, csak akkor lehetséges „hozzátartozó nélküli”-nek tekinteni egy (halott)emberi testet, ha legalább egy hónapig nem keresik, és csak akkor használható anatómiai tanulmányokra az orvosi iskolákban.

Az ilyen testek viszont már nem használhatók fel a plasztinációs eljárással, mert az megköveteli a friss, tartósítószer-mentes tetemeket a folyadékcsere miatt. Tekintve, hogy legkésőbb 2 nappal a halál beálltát követően a plasztinációt véghez kell vinni, pont ezért nehezen értelmezhető a kijelentés a hozzátartozó nélküli testekről.

A Magyar Fálun Dáfá Egyesület szeretné megkérni minden jóérzésű embertársát, hogy tegye fel magának a kérdést, mielőtt ellátogatna a kiállításra, hogy vajon hogyan lehetséges ilyen mennyiségű egészséges emberi testhez jutni?

Ha szeretne a Magyar Fálun Dáfá Egyesület segítségére lenni, részletesebb tájékoztatást kapni, netán adni, akkor ITT  veheti fel a kapcsolatot az egyesülettel.

A Nagyérdeműre bízzuk, hogy ki-ki személyes beállítódásának megfelelően a kiállítást látogatja meg, vagy egy lélekemelőbb program mellett tesz le voksát.

Angol nyelvű hivatkozások: http://endorganpillaging.org/an-update/

A jelentés ezen része foglalkozik a Body kiállítások ügyével: http://endorganpillaging.org/an-update-chapter-eleven-a-c…/…

A döntés az Önöké, mi a szempontokat adjuk hozzá!

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2413674372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása