Vége lehet a nagy lakás-parának nálunk is. Ön mit szólna egy 6 óra alatt felépíthető öko-házhoz Érden? (Videóval)
2018. február 16. írta: BoldogÉ

Vége lehet a nagy lakás-parának nálunk is. Ön mit szólna egy 6 óra alatt felépíthető öko-házhoz Érden? (Videóval)

haziko1.jpg

Egy olasz cégnek és építészmérnöknek sikerült kiviteleznie egy olyan szuper házat, amelyet 6 óra alatt össze, majd ki lehet hajtogatni, feltenni egy teherautóra, és máris indulhat a szállítás, vagyis a költözés.

Ezeket a szerkezeteket a M.A.D.I nevű cég állítja elő, a legkisebb, 27 négyzetméteres házikó 24 ezer euróba kerül, a 84 négyzetméteres pedig 54 ezer euróba. Teljesen öko-házról van szó, a napsugarakból átalakított energia kerül felhasználásra, így nem szükséges a villanyhálózatra csatlakoztatni a lakást. A M.A.D.I házakat 6-7 óra alatt 3 ember teljesen ki, illetve be tudja csomagolni.

haziko.jpg

A házban van fürdőszoba, konyha, sőt ellenáll az erős földrengéseknek is. Mivel mobilházaknak minősülnek, nincs szükség építési engedélyre, így bárhová magával viheti saját házát az ember.


írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2113674002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása