EZ DURVA! Az érdi 73 éves férfi, halottként villamosozott hat és fél órán keresztül Budapesten
2018. február 17. írta: BoldogÉ

EZ DURVA! Az érdi 73 éves férfi, halottként villamosozott hat és fél órán keresztül Budapesten

17esvillamos-hirpress.jpg

Szabó János egy fél napot utazott holtan anélkül, hogy bárki észrevette volna.

A Borsnak az özvegy mondta el, hogy múlt szerdán 73 éves férje munkába indult, frissen borotváltan, rendesen felöltözve. Az érdi nyugdíjas a Szerencsejáték Zrt.-nél dolgozott, naponta vonattal jött fel Budapestre. A vonat háromnegyed hét körül ért be a Déli pályaudvarra, felült a 17-es villamosra, és két percen belül már meg is halhatott, mert két megállóval később nem szállt le.

A villamosvezetőnek csak fél kettő körül szóltak, hogy valaki rosszul lehet, vagy nem is él, mert nagyon sápadt. A vezető akkor hívta a mentőket. Az özvegy számára a legmegdöbbentőbb, hogy a veze­tő a végállomáson átmegy a szerelvényen átülni a másik fülkébe, de nem vette észre a férjét, aki a boncolás szerint szívelégtelensége és akut légzési probléma miatt halt meg.

A BKV a lap kérdésére közölte, február 7-én csak 13.35-kor a Margit híd budai hídfőjénél jelezte a megállóban egy utas, hogy valaki meghalhatott. A vezető akkor intézkedett. A végállomáson a leszállás egyidejűleg kezdődik a felszállással, ilyenkor nincs mindig lehetősége, hogy egy esetleg alvó utast felébresszen.

(hirpress)

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1313676442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása