Szamárvezetőt, akarom mondani sorvezetőt mondatnak fel T. Mészáros Adrisékkal, Bács Pistikéékkel és Simó Karcsikáékkal, hogy mit mondjanak az érdieknek, ha a miniszterelnök vejének maffiaügye szóba kerül
2018. február 17. írta: BoldogÉ

Szamárvezetőt, akarom mondani sorvezetőt mondatnak fel T. Mészáros Adrisékkal, Bács Pistikéékkel és Simó Karcsikáékkal, hogy mit mondjanak az érdieknek, ha a miniszterelnök vejének maffiaügye szóba kerül

tma-bacs-simo.jpg

Mint ahogy azt az egészségügy kapcsán a minap megírtuk, mindennek a lényege a megfelelő kommunikáció, legalábbis a kormány szerint.

Minden felfűzhető egy szép nemzeti fonalra, a szemléletváltó kampány után, most egy sor-, vagy inkább szamárvezetőt küldtek szét a fideszes politikusoknak, mit hazudjanak, ha a Tiborz-ügyről kérdezik őket.  Melyek azok a panelek, amelyekből fel kell építeni a válaszaikat. Különösen érdekes lesz ez nálunk Érden, ahol szolgai módon követik a főnöki utasításokat.

Na szóval, olyanokat kell mondaniuk a beprogramozott politikusoknak, hogy az Elios-jelentés egy kampányjelentés, Brüsszel így avatkozik be a választási kampányba, ezt az ügyet már régebben is vizsgálták, most csak megismétlik a vádakat, és nem véletlen, hogy pont most, blabla-blabla. Ja és, hogy a vizsgált időszakban a Simicska által vezetett Közgép volt a tulajdonos.

Ezeket kell szépen elmondaniuk. Nem mintha itt Érden bárkinek hagynák megkérdezni, mondjuk a polgármestert erről a botrányról.

Viszont, ha ez így megy tovább, akkor minden kényes kérdésre, helyiekre főleg, kapnak majd sorvezetőt a polgármesterek. Például, ha valaki megkérdezi, hogy András, mondd már meg, miért olyan szemetes a városod, a polginknak majd olyasmit kell mondania, hogy gaz Soros-ügynökök éjszaka szétszórják a szemetet, ezért. Vagy ha megkérdezik, miért nem épülnek végre utak, akkor olyasmit kell felelnie, hogy a Simicsika mentálisan megbabonázta a tervezőket, és azért. Vagy Brüsszel miatt. Vagy azt, hogy Boldog Karácsonyt. Ha megkérdeznék, hogy miért nem fizetik vissza a jogosan járó csatornapénzeket, akkor olyanokat, hogy migráns hordák betörtek a házipénztárba és elvitték az összes pénzt, és még folytathatnánk napestig.

Azért sajnálom szegény gondolatkasztrált fideszeseket. Magunkat, polgárokat azért jobban.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3913676236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása