Milyen képek lesznek ezek után a fideszes pincsi kutyák vándorkiállításán Érden?
2018. március 01. írta: Cseri Pali

Milyen képek lesznek ezek után a fideszes pincsi kutyák vándorkiállításán Érden?

plakat_index_hu.png

Nagy bajban lehet most a Fidelitas - mert szépen megváltozik a kormány kommunikációs stratégiája-, mi legyen a Kerítésbontók című vándorkiállítással, amivel riogatni szerették volna magyar a polgárokat.

Nekik is át kell hangolódniuk, vagy teszem azt, önállóan gondolkodniuk, amit a gazda nem nagyon engedett meg eddig nekik. Képzelem, hogy mehet most az ötletelés, mi legyen, merre induljanak, mit lehet, mit nem lehet, mert még a nagyok sem igazán tudják. Miről szóljanak az új képek: az egészségügy fejlődéséről? Hát azt már nem tudják eladni, még a végén megverik őket. Pláne, ha csak a  6-8 órás várakozási időre gondolunk egyes osztályokon. Akkor mi legyen a pozitív üzenet? Az oktatás minőségének javulása? Nem, ez sem lesz jó, esetleg őket is szénára térdepeltetik a tanárok az út közepén. Az uniós szintű bérekről?  Nem, ezért még a szerszámos láda is kiröhögné őket.

Amikben a legjobbak az a korrupció. Ez az! Szóljanak a képek arról, milyen jó korruptnak lenni. Mutassanak szép fideszes medencéket, helikoptereket meg kastélyokat. Legyen az üzenet az, hogy neked is lesz ilyen, ha ránk szavazol.

Kacsintás. 

Ja. Lesz. A mesében.

A fotó: index.hu

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr10013708542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása