Tárgyalnak, tárgyalgatnak: végre arról szeretnénk tudósítani, hogy megnyugtatóan rendezik az egészségügyben a béreket Érden!
2018. március 03. írta: BoldogÉ

Tárgyalnak, tárgyalgatnak: végre arról szeretnénk tudósítani, hogy megnyugtatóan rendezik az egészségügyben a béreket Érden!

romics_laszlo_medical_institution_erd.JPG

Tárgyalnak tovább az egészségügyi bérek rendezéséről.

A héten ismét tárgyalóasztalhoz ült az Emberi Erőforrások Minisztériuma egészségügyi államtitkársága, az ágazati reprezentatív szakszervezetek és stratégiai partnereik képviselőivel.

A legutóbbi sztrájktárgyaláson az államtitkárság vállalta, hogy a közalkalmazott háziorvosoknál, házi gyermekorvosoknál, valamint az ezen praxisokban dolgozó közalkalmazott szakdolgozóknál, közalkalmazott iskolaorvosoknál a bértábla hatályának kiterjesztéséről szóló javaslatát a kormány elé terjeszti. A felek megállapodtak abban is, hogy a 2016. szeptember 20-án aláírt megállapodásban rögzített további tárgyalandó témakörökben elért eredményeket áttekintik.

A tárgyalópartnerek azt kérték az államtitkárságtól, hogy a következő fordulóban tárgyalják meg az alapellátó védőnők és a közalkalmazott fogorvosok bérhelyzetét. A sztrájktárgyaló partnerek jelezték továbbá, hogy szeretnék áttekinteni a gazdasági, műszaki- ügyviteli és fizikai munkakörben dolgozó munkavállalókat illető felmérést is

(mti)

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5313711458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása