Ne vegyék kegyeletsértésnek Érden, ha az ÉKFI-től kapnak levelet a temetőben is, nem mindig Önöknek szól.
2018. március 07. írta: BoldogÉ

Ne vegyék kegyeletsértésnek Érden, ha az ÉKFI-től kapnak levelet a temetőben is, nem mindig Önöknek szól.

temeto-mapio-net.jpg

Többször előfordult már, hogy a látogatók a lejárati értesítőket a hozzátartozóik sírhelyéről egy-egy idegen, nem lejárt sírhelyre tették át.

Az ÉKFI azt tanácsolja azoknak, akik indokolatlanul értesítést találnak a gondozásukban lévő sírhelyen, hogy keressék fel a temetőgondnoki irodát, ahol a kollégákkal azonnal tisztázni tudják a félreértést.

Jó tudni azt is, hogy a temető évente postai úton tájékoztatást küld a lejárt sírhelyekről a rendszerükben regisztrált értesítési címre (emellett helyi és országos lapban is hirdetményt tesznek közzé). Az értesítést a temetőben is kihelyezik. Mivel az értesítési cím sok esetben változik, az újat pedig nem mindig jelentik be a gondokságon, a tájékoztató levelet többen nem kapják meg. Ezért teszik ki az értesítőt a temető hirdetőoldalára és közvetlenül a sírhelyekre is.

Az értesítőket minden évben június környékén helyezik ki, immár öt éve rendszeresen.

(a kép illusztráció)

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7313722836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása